Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:546648
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  ĪSS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    3
  Stratēģiskā menedžmenta esamība    4
  Personāla menedžmenta esamība    5
  Informācijas plūsmu efektivitāte    6
  Darbs ar klientiem tā novērtējums    7
  Resursu un līdzekļu izmantošanas novērtējums    8
  Sadarbība ar citām organizācijām    8
  Organizatorisko un struktūras izmaiņu novērtējums    9
  Datorizācijas līmenis uzņēmumā    9
  Secinājumi Un priekšlikumi    11
  Priekšlikumi    12
  Pielikumi    13
Фрагмент работы

Izdevniecība SIA “Diena –Bonnier” nodarbojas ar izdevējdarbību, laikrakstu izdošanu, reklāmu un citiem pakalpojumiem. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Balasta dambis 3, Rīga, LV – 1081.
SIA tika reģistrēta 1993.gada 3.martā. Sākotnēji uzņēmumam bija divi īpašnieki - akciju sabiedrībai “Diena” un Dagens Industri AB. Daļa akciju bija piedāvāta iegādāties pašiem darbiniekiem, ko arī šie darbinieki izmantoja un iegādājās uzņēmuma akcijas.
Pēc tam a/s ‘’Diena’’ akciju pakete tika atpirkta un SIA Izdevniecība ‘’Diena – Bonnier’’ ir Dagens Industri AB meitas uzņēmums, bet savukārt minētā Dagens Industri tanī pašā laikā pilnībā pieder Bonnier grupai. Bonnier grupa ir liels uzņēmumu holdings, kura kopējais apgrozījums pārsniedz miljardu ASV dolāru gadā.
Izdevniecība SIA “Diena –Bonnier” darbības virziens ir laikraksta ‘’Dienas Bizness’’ izdošana. “Dienas Biznesa” tirāža pašlaik ir vidēji 14 000 liela, no kuras apmēram 97 % laikraksta numuru tiek piegādāti tiešajiem abonentiem. “Dienas Bizness” ir lielākais un vienīgais biznesa laikraksts Latvijā, kas iznāk latviešu valodā piecas reizes nedēļā, līdzīgs izdevums iznāk tikai krievu valodā. Laikrakstā tiek publicēti šādi pielikumi: Auto bizness, Biznesa tehnoloģijas, Bankas, Tūrisms un atpūta, Poligrāfija, Celtniecība, Izglītība, Tranzīts, Grāmatvedības ABC, Lietišķais stils u. c., kā arī pielikumi par biznesa aktivitātēm citās valstīs un Latvijas pilsētās un rajonos, šāda veida pielikumi iznāk aptuveni reizi mēnesī.
Šogad uzņēmums sāka izdot arī nodokļu rokasgrāmatu ‘’Nodokļu ceļvedis’’, kas tapa sadarbībā ar pasaulē pazīstamo auditorfirmu Deloitte & Touche.
SIA Izdevniecība “Diena - Bonnier“ izdod arī vienreizējos laikraksta pielikumus, kā piemēram, pielikums, kas tika veltīts celtniecībai, un jau otro gadu iznāk krāsaina rokasgrāmata, kas domāta potenciālajiem automobiļu pircējiem pielikuma nosaukums ir “Auto”.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация