Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:739585
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.11.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Ir zināms, ka liela loma cilvēku savstarpējā saskarsmē ir ne vien valodai – cik tā ir izkopta, kulturāla un pieklājīga –, bet arī ķermeņa valodai. Tai ir liela loma sabiedrībā, jo pēc ķermeņa valodas tevi vērtēs citi, var paļauties arī uz savu intuīciju, tomēr pasaulē ar intuīciju vien nepietiek, un ir lieliski, ja cilvēks spēj ne vien uztvert, bet arī iztulkot sarunas partnera ķermeņa valodas nozīmi. Liela nozīmē ir neverbālo ziņu dekodēšanai un cilvēkas ķermeņa valodas nolasīšanai.
Ķermeņa valoda ir neverbāla komunicēšanās forma, ko cilvēki lieto ikdienā. Šīs valodas zināšanas atvieglo mūsu saskarsmi ar apkārtējo sabiedrību. Ķermeņa valodu var izmantot ne tikai komunicējot divatā, bet to var arī izmantot lielākās cilvēku grupās. Katrs cilvēks ķermeņa valodu ir apguvis sev noteiktā līmenī un sabiedrībā. Šī valoda pasaka vairāk, kā mēs spējam to iedomāties un aptvert.
No apkopotās informācijas varu secināt, ka bez ķemeņa valodas mums nebūtu iespājams savstarpēji komunicēt ar apkārtējo vidi. Ķermeņa valoda nemelo - kustības un žesti precīzi atspoguļo cilvēka iekšējo stāvokli, vēlmes un jūtas. Iemācoties pareizi pielietot ķermeņa valodu, var gūt panākumus visās dzīves jomās , galvenokārt, sabiedrībā, tāpēc ķemeņa valodai ir liela loma sabiedrības dzīve.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация