Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:254410
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katrai komandai ir augstas prasības pret dalībniekiem. Parasti lomas sadalītas uz vienu vai vairākām sanāksmēm, tomēr katram dalībniekam ir jābūt pietiekami elastīgam pielāgoties esošajām un sagaidāmajām pārmaiņām. Ir komandas, parasti ar vidēju dalībnieku skaitu, kuras prasa, lai katrs dalībnieks pārzinātu visas lomas un spētu tās izpildīt. Lai nodrošinātu komandas stabilitāti, ļoti vēlams, ka vadītājs maina dalībnieku lomas.
Dalībnieku izvēle komandas veidošanai liecina par dažādām iespējām. Jo komandai būs izvirzīti grūtāki mērķi, jo atbildīgāka būs piemērotu komandas dalībnieku izvēle. Ļoti svarīgs ir komandas mērķis. Atkarībā no komandas darbības ievirzes arī komandas mērķis būs atšķirīgs. Kā raksta A. Šmite, jāpanāk situācija, ka dalībnieki izvirza savus mērķus, kas integrējas komandas izvirzītajā mērķī. Izvēloties mērķi, jāņem vērā visi aspekti, lai komandas darbība būtu efektīva.
Komandai ir jāatbild ne tikai par mērķa īstenošanu, bet tā sasniegšanas gaitā arī par informācijas brīvu plūsmu, kas nozīmē regulāru apmainīšanos ar informāciju par panākumiem, par darbības politikas un satura izmaiņām u.tml.
Kā raksta A. Šmite, teorētiķi komandas darbības jomā iesaka komandā iekļaut dalībniekus ar salīdzinoši vienāda līmeņa zināšanām, kaut ir pieejams arī augstas profesionalitātes speciālists. Otra prasība – savstarpēji salīdzināt dalībnieku personiskos priekšstatus un interpretāciju.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1312701
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация