Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:943156
 
Оценка:
Опубликованно: 30.08.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā nākamais solis problēmas risināšanā būtu grupas dalībnieku izteikto viedokļu izvērtēšana un analizēšana. Iespējams, ka grupas dalībnieku uzvedība, vai izteiktie viedokļi vēsta par problēmām, ar kurām viņi ir saskārušies, pirms nonāca sociālās aprūpes centrā. Annai būtu nepieciešams iepazīties ar grupas dalībnieku lietām, un, iespējams, varētu atsevišķā laikā uzsākt individuālu komunikāciju ar grupas dalībniekiem, jo, ja vairākiem no grupas ir nopietna problēmas, tad, iespējams, kolektīvā komunikācijā tās atrisināt būtu grūtāk, un arī uzticību sociālajai pedagoģei izdotos iekarot vieglāk, ja būtu iespējams individuāli komunicēt ar grupas dalībniekiem.
Tajā pašā laikā, Annai vajadzētu apzināties, ka grupas dalībnieku nespēja uztvert informāciju var būt saistīta ar pašas Annas neprasmi pasniegt to, tāpēc viņa nevar izdarīt pārsteidzošus secinājumus par grupas dalībniekiem. Annai kritiski vajadzētu izvērtēt, vai viņa ir darījusi visu iespējamo, lai komunikācija būtu skaidra un saprotama. Iespējams, viņa varētu turpmāk izmantot jaunus komunikācijas līdzekļus, piemēram, dažādus vizuālos un uzskates materiālus, kas jauniešiem būtu vieglāk uztverami un saprotami. Ja vairums grupas dalībnieku sāktu uzvesties kā Artūrs, nevēloties uzklausīt sniegto informāciju un paustu skepsi, Annai būtu jāatrod līdzekļi, kā piesaistīt grupas uzmanību, kas varētu nozīmēt arī to, ka, iespējams, jāatkāpjas no nodarbību plāna, bet tā vietā jāiesaista jauni elementi, piemēram, spēles, tādejādi parādot, ka Anna labprāt komunicētu ar jauniešiem. Iespējams, ka viņa varētu arī uzklausīt jauniešus par viņu interesēm, un, balstoties uz iegūto informāciju, varētu veidot nodarbības jaunā stilā. Galvenais, ka Annai saskarsmē jāsaglabā tādas kvalitātes kā pretimnākšana, mīlestība, iejūtība, pacietība un taisnīgums.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация