Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:408228
 
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

BIOGRĀFIJA

Viens no populārākajiem Latvijas pop mūziķiem un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks ir dzimis 1979.gada 11.jūlijā Dobelē. Muzikālo izglītību Lauris guvis Dobeles bērnu mūzikas skolā un Jelgavas mūzikas koledžā. Lauris ir ne vien dziedātājs, bet arī dziesmu autors, kura kontā jau ir 4 solo albumi, kuros atrodami daudzi hīti un pazīstamas melodijas Latvijā. Arī kopā ar Eirovīzijas 2003 projektu trio F.L.Y. ir radīts viens albums. Par savām veiksmīgajām muzikālajām aktivitātēm ir saņemtas vairākas mūzikas balvas un atzinības. Starptautiska pieredze, darbošanās televīzijā, reklāmas un aktiera darbs ir sfēras, kurās Lauris Reiniks ir pierādījis sevi kā veiksmīgs un talantīgs šovbiznesa pārstāvis Latvijā.
Pirmā uzstāšanās televīzijā Laurim bija 5 gadu vecumā, dziedot Latvijas Televīzijas raidījumā “Tiekas kaimiņi”. Bērnībā un tīņu gados, līdz 16 gadu vecumam, Lauris dzied sava tēva vadītajā pusaudžu pop-rok grupā “AURI”. Ar šo grupu Lauris gūst pirmo lielo skatuves pieredzi, piedaloties dažādos bērnu mūzikas festivālos, konkursos, kā arī TV raidījumos. Reiniku ģimene (Mamma-Dace, Tēvs-Artūrs, māsa Rūta) bija viena no vadošajām dziedošajām ģimenēm agrāk populārajā dziedošo ģimeņu TV saietā “SPIETS”. Ģimene ne vien piedalījās šajā raidījumā, bet arī aktīvi koncertēja dažādās Latvijas vietās kā ģimenes ansamblis.
Vēlāk Lauris izveido duetu ar grupas “Auri” kolēģi Leldi Birkentāli un šādā duetā 1999.gadā pārstāv Latvijas televīziju Polijas televīzijas organizētajā starptautiskajā TV popmūzikas festivālā Koņinā, Polijā.
1999/2000 .gadā Lauris kā solists sāk sadarbību ar Raimondu Paulu , dziedot muzikālajos projektos - “Ziņģe” Krāslavā, “Ventspils Jūras svētki”, “Ziemassvētki Operā ar Maestro Raimondu Paulu”. Dziesmas no šiem projektiem iekļautas Latvijas Radio izdotajos albumos. Vinš noslēdz sadarbības līgumu ar producentu apvienību “Aktiv Music” . Turpmākos 3 gadus “Aktiv Music” rūpējas par dziedātāja menedžmentu un projekta muzikālo producēšanu

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация