Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:477281
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Uzņēmuma raksturojums    3
  Mārketinga komunikācijas metodes un to platformas    6
  Interaktīvās tirdzniecības izmantošanas iespēja un efektivitāte produktu izplatīšanas procesā    11
  Priekšlikumi    13
  Izmantotā literatūra    15
Фрагмент работы

Priekšlikumi
1. Uzņēmums izmanto visas mārketinga komunikācijas metodes, taču tikai dažas platformas. Var saskatīt divas tendences – produkta realizācijai uzņēmums īsteno tiešo mārketingu, bet visas pārejās mārketinga komunikācijas metodes ir vairāk vērstas un atpazīstamības un uzticības veicināšanu. Varētu teikt, ka šeit ir arī apgrozījuma palielināšanas potenciāls. Kā jau iepriekš minēts, uzņēmums varētu izmantot interaktīvo mārketingu apgrozījuma palielināšanai, iknedēļas jaunumu e-pastiem pievienojot vienkārši jautājumu, vai Ziemassvētku dāvanas jau nopirktas draugu radinieku bērniem. Septembra vidū tas varētu būt jautājums, vai jau ir saskārušies ar pirmajām problēmām, kad vecāki nevar palīdzēt bērniem un piedāvāt iespēju pasūtīt mācību palīgmateriālus. Šīs idejas ieviešana neprasa lielus finansiālos vai laika resursus, tāpēc pirmie šādi e-pasti varētu jau tikt izsūtīti septembra otrajā nedēļā.
Tāpat arī attiecībā uz printēto reklāmu, veidojot 2016.gada materiālus, apgrozījumu varētu palielināt, pievienojot saprotamas instrukcijas, kā uzņēmuma produkciju pasūtīt un kur griezties, ja kāda ģimene vēlas redzēt produkta demonstrāciju.
2. Uzņēmuma produkcija ir mācību grāmatas. Līdz šim uzņēmuma mārketinga komunikācija ir vērsta galvenokārt uz patērētājiem, ne uz citām institūcijām un uzņēmumiem. Amerikas Savienotajās Valstīs milzīgs potenciāls būtu privātās skolas – bērnudārzi, sākumskolas, pamatskolas un vidusskolas. Uzņēmuma produkts ir ļoti labs un ar augstu pievienoto vērtību, tāpēc vislabākā pieeja šeit arī būtu tiešais mārketings. Tā kā vasara nebūtu labākais laiks, lai dotos pie privātskolu pārstāvjiem, jo parasti visi ir atvaļinājumā, tad uzņēmumam vislabāk būtu izmantot profesionālus pārdevējus un doties pie skolām pavasarī (aprīlis, maijs), lai nodibinātu attiecības un iepazīstinātu ar produktiem. Lai īstenotu šo ideju ir vajadzīgs piesaistīt pārdevējus un apmācīt viņus. Labākais laiks, kad to sākt darīt ir 2016.gada janvāris, kas nodrošinātu to, ka līdz pavasarim ir pietiekami ilgs laiks, lai sagatavotu pārdevējus un 2016.gada aprīlis un maijs būtu laiks, kad tiktu veiktas pirmās prezentācijas privātskolu pārstāvjiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация