Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:614984
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pats galvenais noteikti ir pats pakalpojums un tā kvalitāte. IZZI kompānija nevar lepoties ar savu pakalpojumu kvalitāte, tāpēc noteikti primārais ir uzlabot gan televīzijas, gan interneta, gan telefonsakaru kvalitāti. Kad kvalitāte tiktu uzlabota kompānijai noteikti vajadzētu atvērt vairākus klientu apkalpošanas centrus, jo pašlaik tāds ir tikai viens – Rīgā un tas atrodas Purvciemā, kas noteikti nav tas labākais novietojums. Jāatzīmē, ka IZZI kompānijai ir lbas cenas komplektiem – kad tiek ņemti visi trīs pakalpojumi vai divi, bet cenas ir ļoti dārgas, ja tiek ņemts tikai viens pakalpojums. Kompānijai vajadzētu izdomāt jaunas akcijas tādiem klientiem ,kas vēlas tikai vienu pakalpojumu, jo, piemēram, pensionāram to internetu nevajag un, lai paņemtu vienu televīziju, tad tas ir pa dārgu. Jāatzīmē, ka kompānijai vēl noteikti vajadzētu pacīnīties ar savu reputāciju, jo šobrīd tā nav labākā. Kompānijai vajadzētu aizstāt visus savus trūkumus un par to atklāti paziņot.
Kompānijai noteikti vajadzētu izmantot tās iespējas, kas ir citos reģionos, jo pašlaik kompānija aktīvi darbojas tikai Rīgā, bet ir taču vēl ļoti daudz pilsētas, kuras noteikti var iekarot. Protams pirms tam vajag veikt kārtīgu izpēti, lai uzzinātu, vai jaunu tīklu izveide reģionos būtu pietiekami rentabla.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1310430
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация