Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:974159
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mednieku virtuves pamatprodukts ir medījumu gaļa, no dažādiem medījumiem- savvaļas putni, meža dzīvnieki. To pagatavošanas veids un tradīciju vēsture ir meklējama cilvēces pašos pirmsākumos.
Salīdzinājumā ar citām valstīm, Latvijas medību fauna nav ļoti bagāta, taču arī pie mums sastopamo medījumu pagatavošana ir katra mednieka virtuves goda lieta. Jau izsenis par medījuma garšas īpašībām klīst pamatota slava. Šo ēdienu garša ir atkarīga tieši no to pagatavošanas veida, un vienmēr ir jāatceras, ka šiem ēdieniem ir jāsaglabā savas specifiskās medījuma garšas īpašības. Gatavojot medījumu nav jācenšas panākt lai tā garša atgādinātu kādu no pārtikā lietotajiem mājdzīvniekiem. Tas nebūt nav kompliments, ja kāds medniekam paziņo, ka viņa pagatavotais pavasara Šneps, garšo tāpat kā mājas vista. Pareizi pagatavojot medījumu, tam pievieno meža ogas, vai kādas citas meža veltes, vai arī iepriekš marinē.
Ir dzirdēts, ka mednieki strīdas savā starpā, kura meža dzīvnieka gaļa ir visgaršīgākā. Viennozīmīgi to pateikt nav iespējams, viss ir atkarīgs no gaļas pagatavošanas veida, un katra cilvēka garšas īpatnībām, taču vienam noteikti piekritīs jebkurš mednieks, ka vislabāk garšo paša nomedītais dzīvnieks.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация