Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:136632
 
Оценка:
Опубликованно: 10.03.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  UZŅEMUMA APRAKSTS    4
  PLĀNOŠANA UZŅEMUMĀ SPORTLAND    6
  ORGANIZĒŠANA UZŅEMUMĀ SPORTLAND    8
  MOTIVĒŠANA UZŅEMUMĀ SPORTLAND    11
  KONTORLE UZŅEMUMĀ SPORTLAND    15
  INTERVIJA AR UZŅEMUMA DARBINIEKU    19
  SECINĀJUMI    20
  PRIEKŠLIKUMI    21
  LITERATŪRAS SARAKSTS    22
  PIELIKUMS    23
Фрагмент работы

Drošība uzņēmumā
Kontroles līmeņa uzlabošanai, uzņēmums ir nodrošinājis augsta līmeņa drošību. Visos veikalos, noliktavās ir izvietotas kameras un darba laikā katrā veikalā strādā apsardze. Kameras uzņem video materiālu un to saglabā atsevišķā datorā. Ja veikalā ir atklāta zādzība, apsargam ir iespēja apskatīties vecos video materiālu un šis video materiāls darbojās kā pierādījums par zādzību un policija var turpināt izmeklēšanu. Zādzību samazināšanai darbinieki ir motivēti sekot līdz katram klienta, cik un kādas preces klients ir paņēmis mērīt, un cik precēm notām iznes ārā. Pēc tam no klienta ir jāpaņem preces, jāpārskaita un jāsaliek tās pa tām paredzētām vietām. Tādā veidā zaglis baidīsies nozagt un ātrāk var atklāt noziegumu. Uzņēmums no darbinieku algām neatvelk to zagto mantu summas, kuras ir atklātas, vai ir pierādījuma video materiāls.
Savā darba laikā esmu saskāries ar vienu īpatnēju zādzību. Kāds klients reizi nedēļā nāca pie mums veiklā iepirkties. Pagāja mēnesis un visi veikla darbinieki bija ar viņu jau pazīstami un daži no darbiniekiem satikās ar šo klientu arī brīvajā laikā. Kad viņš ienāca veikalā, mēs jau zinājām, kas viņam interesē un automātiski piedāvājām jaunāko preci. Pēc laika viņam tika piešķirtas jau lielākas atlaides, kā patstāvīgajiem klientiem. Vienā nedēļas nogalē šis klients bija ienācis veiklā atlikt sev vēlamos apavus, kaut ko īsi parunāja un neatvadoties pameta veikalu. Pēc dažām stundām pamanījām, kad plauktā trūkst apavu. Sākām skatīties tās dienas video materiālu un pamanījām, kā mūsu jaunais draugs paliek apavus zem džempera un raitā solī iziet no veikala. Neviens nevarēja iedomāties, kad tas ir viņš, mēs vēl domājām, kad tas ir joks un viņš drīz atnāks atpakaļ. Tomēr beigās mēs sākām skatīties visas dienas, kad viņš ir bijis pie mums veiklā un atklājām, kad viņš vēl vienu reizi bija mūs apzadzis. Labā ziņa bijā tāda, kad mums šie zaudējumi nebija jāatmaksā, bet sliktā bijā tāda, kad mēs visi šo visu laiku bijām muļķu lomā. Beigās atklājās, tas kad šis zaglis jau bija policijas meklēšanā un beigās viņš saņēma ļoti lielu sodu. Pēc tiesas sēde šis noziedznieks atvainojās visam mūsu kolektīvam.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация