Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:180134
 
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Rakstot jebkuru darbu, par kuru tiek veikta izpēte, pirmāmkārtām jau ir nepieciešams iepazīties ar galvenā objekta definīciju. Šinī gadījumā pašvaldību jēdziena izpēte ir aktuāla pašvaldību tiesību sasaistē t.i. gan no praktiskā viedokļa, gan teorētiskā. Kā svarīgs komponents ir pareiza vietējo pašvaldību definīcija, kura atspoguļo pilsoniskas sabiedriskas un tiesiskas valsts prasības attiecībā pret to, atspoguļojot pašvaldību attīstības virzienu Latvijā.
„Pašvaldību tiesības tā pat kā citas juridiskās zinātnes nozares ir savstarpēji saistītu tiesību normu kopums, kas nostiprina un regulē īpašu sabiedrisko attiecību jomu. ” Regulēšanas priekšmets, juridisko zinātņu nozarē, kalpo kā atšķirība, tādēļ lai atklātu pašvaldību tiesību jēdzienu ir svarīgi noteikt pašvaldību priekšmeta sabiedrisko attiecību specifiku. Kā galveno principu varētu izdalīt patstāvību, šai sabiedrisko attiecību organizācijā. Šī patstāvība izpaužas galvenokārt kā pašvaldību iespējā rīkoties patstāvīgi , jeb būt autonomām no valsts kopumā un pārējām publiskajām struktūrām, kuras ietver pilsonisko sabiedrību, kā arī patstāvības moments sevī ietver vietējo iedzīvotāju spējā iesaistīties kā darbībā tā problēmu risināšanā, vēl šis princips atklāj sevī vietējo pašvaldību un to zeminstitūciju spēju pašnodrošināties un būt pašpietiekāmām savu uzdevumu realizēšnas momentā un pabeigtībā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1242768
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация