Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:199131
 
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Personāla atlases un novērtēšanas procesa būtība    4
1.1.  Personāla atlases mērķis    4
1.2.  Personāla atlases veidi    5
1.2.1.  Iekšējā atlase    5
1.2.2.  Ārējā atlase    6
1.3.  Personāla atlases posmi un izvēles kritēriji    7
2.  Atlases procedūras un darba resursu izvērtēšana    8
2.1.  Konkursa izsludināšana uz vakanto amata vietu    8
2.2.  Konkursa komisijas izveide un darbība    10
2.3.  Darba interviju un pārrunu vadīšana    10
2.3.1.  Interviju veidi    11
2.3.2.  Darba intervijas organizēšana    13
2.4.  Personāla atlases procesa noslēgšanas īpatnības un procedūra    14
  Nobeigums    15
  Izmantotās literatūras saraksts    16
Фрагмент работы

Nobeigums.
Šis referāts ir ļoti noderīgs un pamācošs ieskatījums uzņēmējdarbībā, kas turpmākajā dzīvē būs kā pamācība veidot savu uzņēmumu. Manuprāt, lai sāktu vispār uzņēmumā personāla atlasi vispirms ir jāsaprot tā būtība,pa kuru jau rakstīju savā darbā. Darbinieku pieņemšana darbā ir būtiska uzņēmuma personāla menedžmenta sastāvdaļa. Un mēs visi zinām,ka neviens uzņēmums nevar eksistēt,bez darbiniekiem un tā personāla. Tāpēs man bij tiešām interesanti uzzināt par visu to procesu pēc kura tad tiek atlasīts personāls uzņemumos,firmās vai jebkurās darba vietās. Esmu uzzinājis un apguvis informāciju par personāla atlases veidiem, un arii uzzināt kurus atlases veidus parasti izmanto lielākā daļa uzņēmumu. Esmu uzzinājis daudz interesanta, kā sagatavoties un organizēt darba intervijas un to dažādību. Jo darba intervija ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām visa personāla atlasīšanas procesā.
Varu secināt, ka savā ziņā personāla atlases process ir ļoti rūpīigi jaizstrādā, lai varētu atlasīt pēc iespējas labākus un vairākus potenciālos darbiniekus. Viss protams,sākas, manuprāt, no sludinājumu ievietošanas centrālajā presē vai citos mēdījos, jo darba devējam vai uzņēmuma vadītajam ir jāatceras, ka publicējot pavirši sastādītu sludinājumu, tas noved pie milzu CV kaudzes, no kurām varbūt tikai daži ir aptuveni atbilstoši. Tāpēc, lai ietaupitu līdzekļus uzņemuma vadītājam ir jāsastāda sludinājums, kas būtu gan labs, gan atbilstoš vienlaicīgi. Un lai savus CV iesūtītu pēc iespējas labāki un kvalificētāki kandidāti. Varu secināt arī to,ka Darba intervija kā process gan tās organizēšana un vadīšana ir būtiska. Darba devējam vienmēr vajadzētu radīt iespaidu, ka intervija naw nopratināšana,bet gan vienkārša saruna starp diviem cilvēkiem. Ir vairāki intervijas veidi, kuri ir sastopami dažādos uzņēmumos un katrā uzņēmumā varētu teikt darba intervijās ir kaut kas atšķirīgs. Pa to ar ko tad atšķiras un kādi ir interviju veidi,varat lasīt manā darbā.
Kā jau minēju, ka mēs visi zinām,ka neviens uzņēmums nevar eksistēt,bez darbiniekiem un tā personāla, tāpēc lai pēc iespējas labākus darbiniekus piesaistītu uzņēmumam, darbiniekam ir jārada jau labs priekšstats par uzņēmumu jau no paša atlases procesa,ieskaitot darba interviju,lai darbiniekamm radītos velme un motivācija strādāt uzņemumā un to pilnveidot. Manuprāt tas ir pats svarīgākais uzņemuma personāla atlasē.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1328705
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация