Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:453569
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Motivācijas sistēmai ir ļoti nozīmīga loma darbinieku piesaistīšanai. Motivācija ir daudzšķautņaina parādība. Divas galvenās šķautnes ir — aktivitātes izraisīšana un piesaiste vēlamajai uzvedībai. Motivācija ir ļoti svarīga vadīšanas funkcija.
Šodien situācija darba tirgū ir kardināli mainījusies, darba ņēmēju trūkst. Tāpēc darba devējs gribot negribot ir spiests domāt, kā piesaistīt darbiniekus. Tās ir tirgus attiecības - jo lielāks būs darba ņēmēju deficīts, jo vairāk darba devējam būs jāpiepūlas, lai tos piesaistītu.
Šī patstāvīgā darba mērķis ir aprakstīt pēc iespējas sīkāk personāla motivācijas sistēmu, gan no teorētiskā, gan no praktiskā viedokļa.
Praktiski mēģināšu aprakstīt Valmieras uzņēmuma „Signāls IT” motivācijas sistēmu. Šis uzņēmums nodarbojas ar datoru tirdzniecību un remontēšanu, kā arī mobilo telefonu tirdzniecību un remontēšanu, kā arī tiek sniegti interneta salona pakalpojumi. Kas ir motivācija?
Personāla vadībā būtiska vieta ir motivācijas procesam. Lai gūtu gandarījumu un ilgstošu interesi par darbu, nepieciešami jauni stimuli, lai papildinātu tos, kuru dēļ darbinieks izvēlējās konkrētu uzņēmumu un amatu. [1]
Motivācija – ir dinamisks process, kurš, izmantojot psiholoģiskās, sociālās, ekonomiskās un tiesiskās metodes un līdzekļus sekmē indivīda un uzņēmuma izvirzīto mērķu sasniegšanu. [1].…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация