Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:727380
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Apdrošinātāju grupas dibinātāja – AAS BALTA ir publiska akciju sabiedrība, kuras akcijas kopš 1997. gada tiek kotētas Rīgas Fondu Biržas oficiālajā sarakstā un Baltijas valstu kopējā sarakstā, kurā ir iekļauti tikai četru Latvijas uzņēmumu augstākās kvalitātes vērtspapīri. 1999.gada nogalē apdrošinātāju grupā (AG) BALTA apvienojās trīs apdrošināšanas sabiedrības: BALTA, LATVA un Rīgas Apdrošināšanas sabiedrība. Apdrošinātāju grupa ir spēcīga, finansiāli stabila institūcija, kas darbojas ar nozarē lielāko finansu resursu apjomu – pašu kapitālu, tehniskajām rezervēm un investīcijām, ar to klientiem garantējot uzņemto apdrošināšanas saistību izpildi.
2001.gadā par 73,5% BALTAS akciju turētāju kļūst Dānijas apdrošināšanas sabiedrība Codan. Viens no Codan stratēģiskajiem mērķiem ir vadošā pozīcija Skandināvijas un Baltijas reģionā. Tas tiek īstenots, kompānijai iegādājoties apdrošināšanas sabiedrību – tirgus līderu akciju kontrolpaketi. Kā piemēru var minēt lielākās Lietuvas apdrošināšanas sabiedrības Lietuvos Draudimas akciju iegādi. Codan piedāvā dzīvības un nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā un Lietuvā.
70% Codan akciju pieder Lielbritānijas apdrošinātāju grupai Royal & SunAlliance, kas ir viena no lielākajām apdrošināšanas kompānijām Lielbritānijā un viena no vadošajām apdrošinātāju grupām pasaulē. Tās pārvaldījumā ir 58 000 miljonu angļu sterliņu mārciņu apjomā.
Kļūstot par tik ievērojamas apdrošināšanas alianses sastāvdaļu, nostiprinās AG BALTA stabilitāte, tā gūst pieeju pasaules apdrošināšanā uzkrātajai pieredzei, kas ir svarīga jaunu, konkurētspējīgu pakalpojumu izstrādē. Savukārt klienti iegūst gan jaunus pakalpojumus, gan papildu garantijas apdrošināšanas saistību izpildei.
AG BALTA misija ir aktīvi darboties savu klientu riska mazināšanā, piedāvājot plašu, klientu vajadzībām atbilstošu apdrošināšanas un finansu pakalpojumu klāstu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация