Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:243252
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.10.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    3
  Projekta idejas pamatojums    6
  Risku novērtējums un analīze    7
  Projekta realizācijas gaita    9
  Plānotais budžets    11
  Projekta gaitas pārraudzīšana - kontroles sistēma    13
  Projekta pabeigšanas kārtība, secinājumi    15
Фрагмент работы

Uzņēmuma „A&Z” atpūtas bāze tiks ierīkota Daugavas krastā, tā tiks nodots ekspluatācijā 2007. gada vasaras sākumā. Projekta īstenošanai tiks izmantotai norādītājā vietā jau eksistējoša ēka un projekta dibinātājiem piederoša zeme, kura atrodas Jēkabpilī, Daugavas krastā.
Projekta galvenais mērķis ir izveidot jaunu atpūtas bāzi Jēkabpilī, kā arī uzlabot mūsu senču Likteņupes Daugavas, krasta ainavu
Projekta vispārējais mērķis ir piesaistīt iedzīvotājus veselīgiem sporta, izklaides un atpūtas veidiem, organizēt un iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs, veidot interešu kopas, kā arī satuvināt Latvijas iedzīvotājus un informēt tos, ka ir arī tāda pilsēta Daugavas krastā, kā Jēkabpils. Cits vispārējais mērķis ir arī veicināt ilgtspējīgu, līdzsvarotu teritorijas attīstību un sociālekonomisko izaugsmi, sekmējot aktīvu dzīvesveidu, nodrošinot dabas un kultūrvēsturiskā mantojuma ekonomiskās vērtības paaugstināšanu.
Projekta specifiskais mērķis – izveidot jaunu atpūtas bāzi Jēkabpilī, kā arī uzlabot Daugavas krasta ainavu , izstrādājot plānu, tehnisko un konkursa dokumentāciju.
Sākuma periodā nelielu ietekmi uz dabu atstās dabisko apstākļu maiņa, taču projekta beigu fāzē ir ieplānota apkārtējās vides sakopšana. Projekta realizācija un bāzes regulārā darbība tiks saskaņota ar Vides Ministriju; tiks veikts ietekmes uz visi novērtējums un notiks regulārie profilaktiskie pasākumi. Ņemot vērā, ka dotajā teritorijā vietējo iedzīvotāju ir daudz, taču pārsvara eksistē tikai personīgās mājas, gandrīz nevienam netiks kaitēts (mainīta dzīves vieta, dzīves stils utt.), bet viss tiks saskaņots un paredzēts. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация