Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:976410
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi un ieteikumi.
1. Vide SW uzņēmumā ir radoša un arī ļoti spēcīgi attīsta radošumu darbiniekos, īpaši jaunākajos darbiniekos, jo nepārtraukti ir jaunas situācijas un problēmas, kas jārisina. Galvenie uzņēmuma darbību nosakošie dokumenti dod tikai vadlīnijas un katram darbiniekam iespēja izvēlēties veidu, kā konkrēto ideju nokomunicēt.
2. Lai būtiski uzlabotu uzņēmuma radošo izaugsmi, jāizveido vietne tiešsaistē, kur tiek fiksētas visas idejas, kas ir izskanējušas diskusiju laikā. Pirms lēmuma pieņemšanas tiktu izskatītas visas idejas, kas diskusijas laikā izskanēja, nodrošinot, ka neviena ideja netiek aizmirsta. Šī vietne vienmēr būtu pieejama visiem pārdošanas menedžeriem un katra ceturkšņa sanāksme tiktu sākta ar šo ideju apskati un izvērtēšanu, vai kādu nav vērts realizēt.
3. Diskusijas notiek visiem 30 menedžeriem kopā vienā telpā. Lai uzlabotu to kvalitāti, jāveido mazākas grupas diskusijām, tādā veidā arī tiem, kas pēc rakstura ir introverti būtu drošāka vide izteikties.
4. Visradošākie ir jaunie mentori un pārdošanas menedžeri. Lai veicinātu arī tos, kas ar SW uzņēmumu bijuši jau daudzus gadus, būt radošiem, samērā ekstrēms ieteikums būtu samazinār atalgojumu tiem, kuru vadītās grupas neaug otro gadus pēc kārtas (ja gadījumā viens gads ir bijusi nejaušība). Pārdošanas menedžeri, kas ir ar uzņēmumu visilgāk ir ar visaugstākajām prasmēm, tāpēc būtu lietderīgi izmantot tieši viņu potenciālu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация