Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:307946
 
Оценка:
Опубликованно: 10.03.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visas kultūras izsaka sevi caur mūziku, tomēr skaņas, kas vienam veldzē dvēseli, otram var izraisīt galvassāpes. Apvienojot skaņas ar ķermeņa kustībām, kultūrām ir vieglāk saprasties. Deja ir līdzeklis, ar kuru paust neizrunātās domas, veids, kā pārkāpt pāri tabū un izteikt aizliegtās vēlmes. Dziļāk izprast citu kultūru.
Pieļauju domu, ka daļai recipientu šī deja un atmosfēra var likties vulgāra un nepieņemama, līdz ar to arī reklāmas ziņojums viņiem būs nepieņemams.
Mulenrūža atrodas Eiropas bohēmas sirdī Parīzē. Un tieši šajā pilsētā ir dzimusi slavenā deja kankāns (can can) . Smaržu reklāmā nav pieminēta Parīze, bet ir minēts smaržu īpašnieces vārds Paris. Lasot tekstu, kur rakstīts Paris Hilton, kas būtība ir vārds un uzvārds, neviļus tomēr rodas asociācija ar Parīzi, jo pilsētas nosaukums rakstās tieši tāpat.
Relāmā izmantotās tēlainās zīmes:
Rozā krāsa - labestības un sentimenta krāsa. Tā saistās ar ilgu un sapņu piepildījumu, atspoguļo harmoniju un mīlestību, nomierina un rada komfortu. Ar „rozā brillēm” dzīvojot, visa pasaule liekas daudz skaistāka un tīrāka. Vairāk kā jebkurai citai krāsai rozā piemīt spēcīgas asociācijas ar sievišķīgo, kas var radīt nošķirtību starp sievišķo un vīrišķo. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация