Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:220190
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    2
  REKLĀMAS BŪTĪBA UN MĒRĶI    3
  TIEŠĀ REKLĀMA    3
  REKLĀMA PRESĒ    3
  REKLĀMAS SUVENĪRI    5
  AUDIOREKLĀMA    7
  VIDEOREKLĀMA, TELEVĪZIJA    8
  FOTO UN MODEĻU AĢENTŪRAS    9
  VIDES REKLĀMA    10
  IZSTĀDES, PASĀKUMI UN PROMO AKCIJAS    11
  REKLĀMA PA PASTU    14
  NĀKOTNES REKLĀMAS LĪDZEKĻI    16
  NETIEŠĀ REKLĀMA    17
Фрагмент работы

Referātā izvēlējos rakstīt par reklāmas veidiem. Šo tēmu izvēlējos tādēļ, ka šodienas ekonomikā tā ir īpaši aktuāla – reklāma ieņem arvien nozīmīgāku lomu uzņēmuma attīstības procesos. Neviens konkurēt gribošs uzņēmums nav iedomājams bez labi pārdomātu un efektīvu reklāmas kampaņu organizēšanas, kas ir viens no iedarbīgākajiem palīglīdzekļiem uzņēmuma tēla veidošanā un produkcijas noieta veicināšanā. Par to liecina arī tas, ka pasaules attīstītajās valstīs jau ir izveidots, un nu jau pēdējā laikā arī Latvijā sāk attīstīties reklāmas organizēšana kā atsevišķa biznesa sfēra ar diezgan augstu ienesīguma procentu. Tas izskaidrojams ar to, ka reklāma attīstās tik straujos tempos, ka uzņēmumam ir arvien grūtāk pārsteigt patērētāju ar kaut ko jaunu. Lielos uzņēmumos ir speciālas reklāmas nodaļas, bet, ja tādu nav, palīdzība tiek meklēta reklāmas aģentūrās, kas, saskaņā ar uzņēmuma vēlmēm noorganizē nepieciešamo reklāmas kampaņu. Otrs iemesls, kādēļ izvēlējos šo tēmu, ir tas, ka pati esmu saskārusies ar reklāmas pasākumu organizēšanu un izpildi praktiski, un tas ir devis man iespēju labāk pārzināt ar reklāmu saistītos jautājumus līdz pat dažādām niansēm un jaunākajām attīstības tendencēm.
Reklāmas nozīme uzņēmuma attīstībā ir nostiprinājusies ļoti spēcīgā pozīcijā, kas, savukārt, veicina tās procesa attīstību milzīgos tempos. Šī iemesla dēļ šodien varam runāt par vairākiem reklāmas veidiem, kas ir izveidojušies laika gaitā dažādu apstākļu ietekmē.
Referāta mērķis ir apskatīt pastāvošos reklāmas veidus, to būtību, plānošanu un realizēšanu, kā arī izanalizēt to atšķirības, piemēram, pielietošanas mērķu, izmaksu, izmantojamo līdzekļu un efektivitātes ziņā. Tas tiks darīts balstoties uz teoriju, vienlaikus salīdzinot to ar praktisko situāciju, kā arī tiks apskatīti dažādi konkrēti piemēri no Latvijas un pasaules reklāmas pielietošanas pieredzes.
Referāta nobeigumā autors izteiks savas domas un secinājumus par iztirzājuma daļā aplūkotajiem reklāmas veidiem, to pielietošanas būtību un efektivitāti atbilstoši attiecīgajām situācijām.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация