Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:744609
 
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SIA „ ” ir celtniecības un montāžas kapitālsabiedrība. Lai ieņemtu savu nišu uzņēmums ir specializējies tehnoloģisko iekārtu izgatavošanas un metāla konstrukciju d s. Lai padarītu uzņēmumu par mazāk atkarīgo no apkalpojošiem vai piegādājošiem uzņēmumiem, saīsinātu celtniecības darbus tas ir iegādājies tehnoloģiskās iekārtas, apmācījis savus darbiniekus darbam ar tām un seko modernām celtniecības inovācijām. Mūs interesē kā šī uzņēmuma personāla lietas, respektīvi, kā uzņēmums rīkosies pieaugot konkurencei, samazinoties naudas vērtībai, jaunu pieprasījumu un sarežģītiem projektiem, kāda būs ietekme uz darbiniekiem, kad uzņēmums centīsies samazināt ražošanas izmaksas.
Firma SIA nod jas ar kokapstrādi un celtniecību jau no 1991. gada, bet tās darbinieku pieredze ir iegūta daudz ilgākā laikā, būvējot visdažādākos objektus Latvijā un Vācijā.
Savus panākumus firma sasniegusi ar godprātīgu attieksmi pret klientu un veicamo darbu, ar augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.
Mēs skaidri apzināmies, ka cilvēka radīto materiālo vērtību pastāvēšanas laiks ir ierobežots, bet celtnes ir vērtības, kuras kalpo ne vienai vien paaudzei. Un mums ir svarīgi, lai par ēku un firmu labu runātu arī pēc gadu desmitiem.
Gadu gaitā mūsu firmai ir izveidojusies laba sadarbība ar daudzām firmām un projektētājiem, kas ļauj veikt vissarežģītāko objektu projektēšanu, celtniecību un restaurāciju, lietojot vismodernākos materiālus un tehnoloģijas. Atkarībā no Jūsu vēlmēm un iespējām, objektā tiks iemontēta vismodernākā apsildes un ventilācijas sistēma, elektroapgādes, ūdens un kanalizācijas sistēmas, datoru tīkli, apsardzes un ugunsdrošības signalizācija, u.t.t.
Mūsu uzkrātā pieredze kokapstrādē un koksnes lietošanā, ļauj šo ekoloģiski tīro, dabai un cilvēkam visdraudzīgāko materiālu plaši un pareizi lietot celtniecībā. Vienīgi nepietiekams finansiālo resursu trūkums neļauj radīt pietiekami lielus pareizā laikā cirsto materiālu uzkrājumus, bet sadarbībā ar pasūtītāju arī šī problēma ir risināma. Ir daudz un dažādi paņēmieni kā aizsargāt koksni, taču tie šo materiālu ievērojami sadārdzina un atņem tā dabiskās īpašības.
Pēdējos gados ļoti populāri ir kļuvuši čuguna kamīni telpu apsildīšanai. Ja vecā tipa kamīns izmanto tikai 10%, tad moderns čuguna kamīns līdz 80% malkas enerģijas. Šādu apkures sistēmu izveidē esam uzkrājuši pieredzi, kuru izmantosim, ja Jūs tādu izvēlēsieties. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1202833
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация