Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:646196
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Pozicionēšana
Alpen Bank pozicionēs savu kredītkarti izvēlētajam tirgus segmentam kā prestižu lietu, kas ir vajadzīga ikvienam turīgam klientam. Ikviens turīgs Rumānijas iedzīvotājs ar Alpen Bank kredītkarti izskatīsies daudz solīdāk un perspektīvāk. Kredītkarte atvērs viņam jaunās iespējas, ko viņš noteikti novērtēs. Ikvienam Alpen Bank kredītkartes īpašniekam būs pieejami augstākas kvalitātes pakalpojumi bankā. Klienti tiks uzreiz informēti par visam kredītkartes priekšrocībām, kas viņiem būs uzreiz pieejami pēc kredītkartes iegādes.
Tā kā turīgākie iedzīvotāji (mājsaimniecības) sastāv 10% no kopēja skaita un viņiem pieder 24% no bagātības, tad viņi noteikti izmantos kredītkartes iespējas. Jo viņi ir ne tik uztraucēti par cenām un komisijām, ka ar savu prestižu. Un viņi noteikti nejutis komisijas ietekmi uz savu labklājību.
Noteikti kredītkarte būs neaizvietojams rīks tiem turīgiem iedzīvotajiem, kas ir orientēti uz karjeras izveidi, jo atkal – viņiem ir svarīgs prestižs un to, kādu iespaidu viņi atstāj sabiedrībā. Un Alpen Bank kredītkarte noteikti viņiem palīdzes.
Visi iepriekš minētie cilvēki noteikti izmantos kredītkarti bieži, jo viņi nav uztraukti par komisijas samaksu. No tā ari iziet, ka viņi nesīs pelnu bankām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация