Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:725113
 
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšlikumi
1. Gan skolēni, gan studenti, kuri iepriekš mācījas tikai klātienē un sākoties Covid-19 pandēmijai kad visas izglītības iestādes bija spiestas sākt mācīties tikai attālināti, iemācījās būt patstāvīgāki, plānot savu laiku efektīvāk, kā arī iemācījās labāk kontaktēties ar klasesbiedriem/kursa biedriem, skolotājiem/pasniedzējiem izmantojot e-pastu.
2. Skolotājiem un pasniedzējiem uzdot vairāk grupu darbus vai veidot diskusijas, kas varētu ļaut saglabāt labas attiecības un kontaktu ar saviem klasesbiedriem vai kursa biedriem.
3. Skolās un augstskolās kurās līdz šim nav pieejamas hibrīdlekcijas ieviest tādas, lai skolēni un studenti, kuri ir apslimuši vai kādu citu iemeslu pēc nevar ierasties uz lekcijām, var tās klausīties un piedalīties arī attālināti.
4. Izklāstot teoriju iespējas robežās vairāk minēt piemērus no dzīves, tādā veidā ļaujot skolēnam/studentam labāk izprast būtību, kā arī uzdot jautājumus, lai noskaidrotu vai klausītāji ir pareizi sapratuši teorētisko daļu.
5. Vairāk uzdot jautājumus vai kādu papildus darbu par tajā dienā sniegto teoriju, tēmu lai skolotājs/pasniedzējs saņemtu atgriezenisko saiti un uzzinātu vai skolēns/students ir pareizi visu sapratis un uztvēris, kā arī tas palīdzēs pašiem skolēniem un studentiem atsvaidzināt zināšanas un nostiprināt tās par tēmu ko tikko ir apguvis.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация