Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:731609
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Starppersonu komunikācija    4
  Verbālā saskarsme    7
  Neverbālā komunikācija    8
  Komunikācijas situācijas analīze    9
  Izmantotā literatūra    16
Фрагмент работы

Optiskajā un optiski kinestētiskajā (ar redzi uztveramā) sistēmā.
a) Tēlainā komunikācija: Darba devējs ir apģērbies solīdi, atbilstoši ieņemamajam amatam. Kandidātem ir atbilstošs apģērbs darba intervijai, bet pirmajai kandidātei salīdzinājumā ar otro kandidāti ir daudz lielāks akcents uz apģērbu, piemēram, uz blūzes izgriezumu.
b) Cilvēka izteiksme: Pirmajā intervijā kandidātei ir izteiksmīga gaita, sasveicinoties rokas spiediens nav pārak ciešs, satvēriens ir familiārs, kandidāte sasveicinoties pienāca ļoti tuvu darba devējam, ienākot viņa personiskaja telpā, apsēžoties pārlika kāju pār kāju, radot pavedinošu skatu uz viņas kājām, spēlējās ar saviem atiem virpinot tos, tā pastipriont flirtu un liekot uzsvaru uz savām fiziskajām dotībām, visu darba interviju kandidāte smaidīja, viegli pieskārās savai sejai, krēslā sežot grozās, dažreiz atspiežas pret atzveltni, parādot to, cik brīvi jūtās. Bieži neskatās darba devejam acīs, bet sāņus vai uz augšu, tādā veidā flirtējot ar darba deveju, un atļaujot viņam netraucēti aplūkot viņu. Sakrusto rokas, pieliecās uz priekšu tuvāk darba devejma, radot mazāku attālumu starp abiem komunikātoriem. Kandidāte ir slaida un blondīne, ar izteiksmīgiem sejas vaibstiem.
Pirmajā intervijā darba devējs no kandidātes atklātās flirtēšanas manāmi samulst, vienā rokā tur papīru, otra roka ir atbalstīa pret kājas augšdaļu, poza kādā sēž darba devējs ir atklāta un brīva, mugura atbalstīta pret krēsla atzveltni. Galvu atbalsta pret roku, kasa zodu, parādot to ka ir ieinteresēts viņas teiktajā, uzdodot jautājumu paliecas uz priekšu, sēžot krēslā, saver savus pirkstus kopā, kas liecina par mazu nervozitāti, sarunas beigās darba devējs kļūst nevērīgs un flirtējošs, turot zodu rokā viņš laiski uzsmaida darba kandidātei.
Otrā darba kandidāte darba intervijā ir gana noteikta un konkrēta, paspiežot roku tiek ieturēta distance starp abiem komunikatoriem, jo kandidāte attiecas nopietni un ļoti oficiāli pret darba interviju, rokas spiediens ieilgst, jo darba kandidāte turot darba devēja roka pastāsta, kas viņa ir un kāpēc ieradusies. Pirmajā mirklī viņa vēlas sakrustot kājas bet pēctam sēž tas nesakrustojusi. Kandidāte ļoti daudz žestikulē ar rokām plašā rādiusā, tādā veidā uzsverot savu sakāmo. Visu intervijas laiku viņa sēž nemainīga pozā, ar muguru nopieskaroties krēsla atzveltnei, un taisniem saspringtiem pleciem, kas liecina par oficialitāti. Darba kandidāte ir slaida un tumšmate, tātat kā pirmā arī šai ir izteiksmīgi sejas vaibsti.
Otrajā darba intervijā darba devējs ir daudz atbilstošāks savai darba devēja lomai. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1241566
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация