Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:495009
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Informācija par uzņēmumu    3
  Problēmas definējums    5
  Problēmas analīze    6
  Ieteikumi problēmas risināšanai    7
  Secinājumi    11
Фрагмент работы

Informācija par uzņēmumu
Stratēģiskais projekts tika izstrādāts pamatojoties uz Uzņēmuma priekšnieka ieteikumu. Uzņēmuma vadītājs izvēlējās tēmu, kura šobrīd uzņēmumā ir ļoti aktuāla, prasa risinājumu meklēšanu un paaugstinātu uzmanības pievēršanu – darbinieku saliedētība un motivācija.
Uzņēmuma nosaukums netiek pieminēts, pamatojoties uz konfidencialitātes principiem, tāpēc tekstā tiek apzīmēts ar vārdiem Uzņēmums, Organizācija, Firma.
Uzņēmums tika dibināts 2003. gadā un tā pamatdarbība bija – darījumi ar nekustamo īpašumu. Firma attīstījās lēni, jo tas bija īpašnieka otrais uzņēmums. Firma aktīvi sāka darboties 2006. gada beigās, kad Latvijā sākās kulminācija nekustamo īpašumu trgū. Savukārt īsi pēc tam sākās spilgi izteikta lejupslīde šajā jomā un 2008. gada pirmajā ceturksnī Firma mainīja darbības vīrzienu – tika iegādāta pirmā bieži sastopamo derīgo izrakteņu (smilts, grans) atradne. Tieši tajā brīdī uzņēmums sāka strauji attīstīties. Līdz 2008. gada pirmajam ceturksnim, Organizācijā strādājošo vidējais skaits bija 2 darbinieki. Pēc darbības virziena maiņas divu mēnešu laikā tika pieņemti darbā vēl trīs un kopš 2008. gada jūnija mēneša kopējais darbinieku skaits Uzņēmumā – 5.
Uzņēmuma netto apgrozījums uz 2007. gada beigām sastādīja 78 000 LVL, savukārt sākot ar 2008. gada otro ceturksni mēneša apgrozījums sastāda ap 170 000 LVL, kas parāda cik strauji Firma ir attīstījusies pedējā laikā.
Problēmas definēšana
Kā jau jebkurā organizācijā, Uzņēmumam nākas saskarties ar visdažādākajām problēmām, toties uzņēmam attīstoties, vadītājs saskarās ar iepriekš nezināmu problēmu – darbinieku saliedētība un to darba motivācija.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация