Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:309031
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kas tad ir – tipiskais Latvijas produkts? Latvijai viennozīmīgi ir daudzas lietas, ar kurām var lepoties un kuras ir plaši pazīstamas gan „vecajā” Eiropā, gan bijušās Padomju savienības iedzīvotājiem. Dzintara kausētais siers, Melnais balzāms, Laimas šokolāde, piparkūkas, Rojas delikateses, šprotes, pelēkie zirņi, trikotāža, adītie lakati, māla svečturi, dzintara rotasļietas, „Dzintara” kosmētika, Ziepju fabrikas izstrādājumi... Šo rindu vēl var turpināt. Bet ar ironijas piekrasu var droši teikt, ka ir arī tādi produkti, kas šodien tipiski raksturo Latviju arī ārzemēs, piemēram, tranzīta kravas pārvadājumi ar garām rindām pierobežā, slikto starptautiskās nozīmes ceļu kvalitāti. Vai nekustamā īpašuma tirgus ar nenormāli augstām cenām, kas ir pietuvojušās un pat apsteigušās cenas uz mājokļiem daudzās Eiropas valstīs. Ņemot vērā Latvijas bagātību – jūru – vislielāko izbrīnu rada tieši nekustamā īpašuma cenas Jūrmalā.
Darbā autori pievērsties Jūrmalas nekustāmā īpašuma raksturojumam pārdošanai ārzemēs pamudināja nesen izdzirdēta frāze, kuru tika piedāvāts izmantot kā sloganu reklāmai ārzemēs - „Nekustamais īpašums Jūrmalā – vienmēr cenā!” Šajā frāzē autore izdzirdēja gan lepnumu par Latvijas bagātību, gan ironiju par izveidojušos situāciju nekustāmā īpašuma tirgū.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация