Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:751851
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Benetton Grupas Korporācijas galvenā mītne ir izvietota Villā Minelli – 16. gs. ēku kompleksā, kas atrodas Poncano – 30 km no Venēcijas. Šo ēku kompleksu Benetton ieguva 1969. gadā un tā restaurācija un modernizācija, kas tika uzticēta Arfam un Tobiam Skarpiem, aizņēma 15 gadus. No 80-to gadu vidus Villa Minelli kļuva par Grupas galveno mītni un mājvietu stratēģiskajai darbībai.


Industriālais komplekss ``Castrette``

Industriālais komplekss ``Castrette``, kura arhitekti bija pazīstamie Arfa un Tobia Skarpi, ir koordinatoriskais centrs Benetton grupas produkcijai visā pasaulē. Šis komplekss aizņem vairāk kā 20,000 kvadrātmetrus.
Šis progresīvo tehnoloģiju komplekss pārvalda produkciju un gatavo apģērbu, apavu un aksesuāru sadali visiem Grupas 5000 veikaliem 120 valstīs.

Fabrika

Fabrika ir Benetton uzņēmuma sakaru izpētes centrs, kas izveidots 1994 gadā no Benetton kultūras mantojuma. Līdz ar plašā arhitektūras kompleksa pabeigšanu, kuru ēkas restaurēja slavenais japāņu arhitekts Tadao Ando, Fabrika ir baudījusi uzplaukuma periodu, nostabilizēdama savas pozīcijas multikulturālo un internacionālo uzņēmumu vidū.

Preses centrs
Benetton preses centrs cieši sadarbojas ar žurnālistiem, nodrošinot nepārtrauktu ziņu plūsmu starp uzņēmumu un pasaules medijiem, lai garantētu, ka informācija, kas nonāk līdz interesentiem ir precīza.

Produktu un Fasonu Zona
Produktu un Fasonu Zona ir vieta, kur top idejas, krāsas un kolekcijas, kas padarījušas Benetton uzņēmumu slavenu. Tieši šeit tiek izvēlēts tekstils un dažādi novatoriskie materiāli, izveidoti oriģināli modeļi, kas vēlāk tiek pārvērsti apģērbā, aksesuāros un apavu kolekcijās – United Colors of Beneton, Sisley, 012, Undercolours, Colors, Playlife un Killer Loop – kur katrs modelis liecina par uzņēmuma iedvesmu un spējām veiksmīgi ražot dažādas kolekcijas dažādām gaumēm.

Dibinātāji



No kreisās: Lučiāno, Džuliana, Džilberto un Karlo Benettoni [9.].

Lučiāno, Džuliana, Džilberto un Karlo Benettoni izveidoja Benetton Grupu 1965. gadā. Šodien uzņēmums ir pārstāvēts 120 pasaules valstīs. Uzņēmums jau gandrīz 40 gadus veiksmīgi darbojas apģērbu, aksesuāru un apavu kolekciju veidošanā. Benetton Grupa kotējas gan Milānas, gan Frankfurtes, gan arī Ņujorkas fondu biržās.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация