Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:441873
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.06.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Plānošanas nepieciešamība

Vairāku uzņēmumu vadība neprecīzi iedomājās savu uzņēmumu attīstības perspektīvu. Uzņēmuma normālai attīstībai jānosaka mērķus, kritērijus, kas ļauj teikt, ka noteiktie mērķi ir sasniegti, mērķu sasniegšanas laika robežas un jāieplāno cilvēku, ražošanas un citi resursi.
Kāpēc ir nepieciešams plānot:
• Plānot ir nepieciešams, lai saprastu, kur, kad un kā jūs pārdosiet produkciju. Plānot ir nepieciešams, lai sāktu saprast, kādus mērķus uzņēmums vēlas sasniegt nākotnē. Vienreiz uzsākot pareizi plānot, jūs sāksiet labāk un precīzāk saprast savus mērķus, pēc kā koriģēsiet savus plānus.
• Plānošana ir nepieciešama, lai saprastu, kādi resursi būs mums vajadzīgi, lai sasniegtu noteiktus mērķus. Ja ir noteiktie un precīzie mērķi, uzņēmuma vadība vienmēr var plānot resursus izvirzīto mērķu sasniegšanai, tādejādi, arī firmas finansiālo darbību.
• Plānošana ir nepieciešama, lai sasniegtu piesaistīto resursu efektīvo izmantošanu, tas ir, atrisināt aktīvu rentabilitātes rādītāju maksimizācijas uzdevumu.

Saplānojot uzņēmuma finansiālo darbību, var analizēt maksimālas peļņas saņemšanas iespēju pie minimālā arēja finansējuma.








Uzņēmuma pamatbudžets

Pirms budžetēšanas metožu izskatīšanas janosaka, kas ir pamatbudžets. Pamatbudžets ir savā veidā saistitājposms, kas apkopo vadības dažādus plānus, un, pirmkārt marketinga un ražošanas plānus. Pamatbudžets- marketinga un ražošanas plānu finansiālā, kvantitatīvi noteicošā izteiksme, kas ir nepieciešama noteikto mērķu sasniegšanai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация