Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:727042
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pienākumu sadale:
Lai darbs uzņēmumā būtu efektīvs, tiek veikta darba sadale. Katram no šiem projekta komandas locekļiem ir savi uzdevumi, kas jāpilda, jāorganizē un jāvada.
Administrācijas cilvēkam ir jābūt zinošam par ballīšu rīkošanas iespējām ( jo no administratora būs atkarīgs vai klienti vēlēsies vai tomēr atteiksies no pasākuma).
Administratora vadībā vecāks aizpilda bērnu ballītes anketu, kas vēlāk būs nepieciešama pasākuma vadītājam, lai saprastu kāds ir bērna vēlmes.
Pasākuma projektu vadītāja Evija ir tā persona, kas uzņēmumā izvēlas uz konkrētu ballīti pasākuma vadītāju un tad izstāsta pasākuma plānu un tā norisi pēc kādas programmas vadīties.
Pasākuma vadītājam laicīgi jāsagatavo rotaļas, aktivitātes, kas ir pielāgotas bērnu vecumam un tā īpatnībām, radu ticamības momentu, ka ir pasaku varonis.
Uzdotajai darba izpildei seko līdzi aģentūras vadītāja Valentīna, ja darbinieks netiek galā ar pienākumu, tad laicīgi par to ir jāziņo, lai pēc iespējas ātrāk varētu novērts situāciju.

Grāmatvedība: SIA “Jampadracis BB” grāmatvedība sastāv no galvenās grāmatvedes un uzņēmuma vadītājas. Grāmatvedība darbojas saskaņā ar likumu „Par grāmatvedību”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация