Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:359885
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

No loģistikas viedokļa iesaiņojuma svarīga funkcija ir fiziskās sadales atvieglošana, lietojot standartizētu tipveida taru un iesaiņojumu, izvēloties efektīvākas kravu vienības, vadot materiālu plūsmas loģistikas ķēdēs. Iesaiņojuma uni¬ficēšana dod iespēju projektēt un lietot standarta noliktavas un kravas apstrādes iekār¬tas, unificēt transporta līdzekļus un līdz ar to ievērojami samazināt fiziskās sadales loģistikas izmaksas.
Projektējot taru un iesaiņojumu, uzmanība jākoncentrē uz 4 svarīgākajiem faktoriem, uz kuriem koncentrējas arī IZZI uzņēmums: pirmkārt, iesaiņojuma izmēri, tiem jāatbilst kravas apstrādes iekārtām un tran¬sportlīdzekļu kravas telpai; otrkārt, iesaiņojuma izturība, tam jāiztur noteikts kravas svars un ārējais spiediens; treškārt, iesaiņojuma forma; ceturtkārt - iesaiņojuma dizains.
Vēl viena svarīga iesaiņojuma funkcija ir aizsardzī¬ba pret bojājumiem un zudumiem, saliekot preces noliktavās, kravu apstrādes laikā un transportējot. Iesaiņojuma aizsardzības funkcija ir tā spēja pasargāt produktu no agresī¬vas ķīmiskās vides iedarbes, mitruma, temperatūras izmaiņām, saspiešanas, izstiepšanas un citām fiziskām iedarbībām, tādām kā, piemēram, bojājumiem, kravas nozag¬šanas iespējām.
IZZI uzņēmums pieturas pie pārbaudītām vērtībām un neskatoties uz iesaiņojuma materiālu attīstības dinamiku un daudzveidību, IZZI tik un tā pieturas pie papīra un kartona iesaiņojumiem, kuri arī tirgū joprojām ir plaši pārstāvēti. Papīra un kartona iesaiņojums ir līderis dažādu produktu ie¬saiņojumam, pateicoties šādiem raksturojumiem: 1. universāls; 2. viegls; 3. izturīgs; 4. lēts; 5. ekoloģiski tīrs. Tomēr IZZI uzņēmumam svarīgi ir, lai materiāli un nepieciešamās iekārtas ir augstas kvalitātes, tāpēc tiek arī izmantoti droši iesaiņojumi.
Nekas arī neliecina, ka šie materiāli kādreiz varētu zaudēt savu pozīciju. Papīra un kartona industrijai nepārtraukti attīstoties, produktu iesaiņojumam poli¬mēri arvien vairāk tiek aizstāti ar koksnes vai citu dabisko šķiedru izejmateriāliem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,77 €
Комплект работ Nr. 1392013
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация