Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:108975
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  KONKRĒTAIS TIRGUS    5
1.2.  Mārketinga iespējas farmācijas nozarē    7
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    8
2.1.  AS „Olainfarm” darbības virzieni un produktu klāsts    9
2.2.  Meitas uzņēmumu iegāde    12
2.3.  Organazotoriskā struktūra    15
3.  MISIJA, VĪZIJA, MĒRĶI    17
4.  SVID ANALĪZE    19
5.  KOMPĀNIJAS AKCIJAS    22
6.  UZŅĒMUMA ATTĪSTĪBAS PERSPETĪVAS    24
6.1.  Nākotnes perspektīvas    26
7.  AS „OLAINFAR” PRODUKTU CENA LATVIJĀ    26
8.  EKSPORTS    27
9.  KONKURENTI    29
9.1.  Nozares konkurenti    30
  SECINĀJUMI    32
  PRIEKŠLIKUMI    33
  IZMANTOTĀ LIETERATŪRA    34
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
• AS „Olainfarm” ir viens no lielākajiem gatavo zāļu un farmaceitisko pusproduktu ražotājiem Baltijā. Uzņēmuma darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus visai pasaulei. AS „Olainfarm” prioritāte ir videi draudzīga ražošanas procesa organizācija un pastāvīga kompānijas vērtības palielināšana.
• Lai veicinātu savu realizācijas apjomu Latvijas tirgos tiek iegādāti aptieku tīkli, kas veicina mazumtirdzniecības nozari. 2011.gadā tika iegādāti četri aptieku tīkli, kuri nodrošina darbību 28 aptiekās. Arī 2012.gadā tika iegādāti četri aptieku tīkli nopērkot 100% šo aptieku kapitāldaļu. Šī gada februārī tika noslēgts līgums par aizdevumu, kuru plānots izmantot farmācijas mazumtirdzniecības un citu ar farmācijas jomu saistītu uzņēmumu iegādei. Šogad kompānija apsver piecu jaunu aptieku iegāde, līdz ar to “Latvijas Aptieku” tīklā būs jau tuvu 50 aptiekām visā Latvijā.
• Farmaceitiskais uzņēmums veiksmīgi virzās uz stratēģisko plānu īstenošanu, tas investē vidēji 10% no uzņēmuma ieņēmumiem jaunu produktu attīstībā. Tādejādi palielinot savu darbības efektivitāti.
• AS „Olainfarm” ir vērsta arī uz turpmāku attīstību un lielu peļņas iegūšanu, jo jau šā gada pirmajā ceturksnī realizācijas apjoms ir par 4 % lielāks nekā 2012.gada attiecīgajā periodā.
• Uzņēmuma struktūras sadalījums ir sadalīts departamentos, katram departamentam ir savs vadītājs. Šie departamenti struktūrā ir pakārtoti zem valdes darbiniekiem, kuri atbild par finansiālo stāvokli, darbības rezultātiem un naudas plūsmu. Valdes darbību kontrolē padome, kura darbojas akcionāru interesēs. . Vadība vēlas veidot godīgu un konstruktīvu sadarbību ar klientiem – pacientiem, ārstiem, farmaceitiem un sadarbības partneriem.
• Ja akcionāram pieder 1/20 daļa no akcijām, tad tam ir tiesības pieprasīt iekļaut sev interesējošus jautājumus, kuri tiks iekļauti izskatīšanai akcionāru sapulcē.
• Farmācijas kompānija ātri spēj reaģēt ne tikai uz manīgajiem tirgus apstākļiem, bet arī uz katastrofām, ko izraisa sprādziens ražošanas iecirknī. Diennakts laikā tika atsākta ražošana citā cehā, kamēr tika veikta bojātā ceha rekonstrukcija. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация