Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:254480
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dibinot sporta centru SIA „Ģimenes veselība” mērķis ir stiprināt cilvēku veselību ne tikai fiziskā nozīmē, bet piedāvāt arī lekciju ciklus „No veselas apziņas līdz veselam organismam”.
Sporta centra uzdevums ir palīdzēt cilvēkiem attīstīties ne tikai fiziskā aspektā, bet veicināt arī psihisko veselību, tajā skaitā rūpēties par to, lai nepietrūktu tās emocijas, kuras regulē un optimizē visas organisma funkcijas: prieks, gandarījums, dažādas baudas sajūtas u.tml.
Pamatdarbība ir trenažieru zāles pakalpojumi un sporta apmācība(aerobika, fitness), kā arī piedāvāt lekciju ciklus par veselīgu dzīvi. Pakalpojumu komplekss tiks izveidots tā, lai sniegtu iespēju tā izmantotājiem labi, veselīgi, interesanti pavadīt savu brīvo laiku, pilnveidot - uzturēt savu ķermeni veselu un sportisku. Svarīgi ir tas, ka šajā pakalpojuma kompleksā varēs piedalīties ģimenes ar visiem bērniem, jo ir ļoti svarīgi, lai jaunās ģimenes mācētu un varētu atpūsties kopā. Bērniem no mazām dienām vajadzētu iemācīties sargāt un stiprināt savu veselību, un vecāki tam būtu labs piemērs. Tāpēc dažāda vecuma bērniem būs pieejamas atšķirīgas apmācības programmas, tāpat arī bērnu rotaļu istaba. Ideja par profesionāla sporta un veselības kluba dibināšanu ir tāda, lai to varētu izmantot visa vecuma grupas – no bērna līdz sirmgalvjiem. Ir domāts arī par cilvēkiem ar invaliditāti, jo ir svarīgi, lai viņi nejustos sociāli izolēti un stiprinātu savu gribasspēku ar fiziskām sporta nodarbībām. Pie fiziskās aprūpes atzīmējams noteikts režīms-darba un atpūtas sabalansētība, kas rada līdzsvaru dzīvē.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1208971
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация