Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:927782
 
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS    3
2.  PRODUKTA APRAKSTS    4
  PIEDĀVĀTAIS PRODUKTS    4
  TIRGUS APRAKSTS    4
  VIEGLĀ RŪPNIECĪBA UN EIROPAS SAVIENĪBA    5
3.  ORGANIZĀCIJAS STRUKTŪRA    7
4.  SWOT ANALĪZE    8
5.  STRATĒĢISKAIS PLĀNS    10
6.  STRATĒĢISKĀ VEIDA IZVĒLE    12
7.  FINANŠU PLĀNS    13
Фрагмент работы

Mūsu uzņēmuma tiesiskā forma ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību. Uzņēmuma nosaukums – SIA “Dacīte”. Uzņēmums “Dacīte” nodarbosies ar bērnu apģērbu sērijveida ražošanu un tirdzniecību.
Mērķis ir cilvēku darbības rezultāta priekšstatīšana, motīvs cilvēku apzinīgai rīcībai. Kaut arī katra organizācija darbojas ar saviem konkrētiem mērķiem, tomēr tām visām ir kopējs mērķis – apmierināt patērētāju vajadzības. Tātad, SIA “Dacīte” mērķis ir ražot un tirgot bērnu apģērbus, kas tiks izgatavoti Latvijā un apmierinās patērētāju vajadzības, respektīvi, piedāvās kvalitatīvu bērnu apģērbu jebkurai gaumei par pieņemamām cenām. Uzņēmuma iekšējais mērķis ir gūt peļņu un iekarot vietējo tirgu. Stratēģiskais mērķis ir 5 gadu laikā piedāvāt saražoto preci Eiropas Savienības tirgū, proti, eksportēt produktus, kā arī atvērt uzņēmuma filiāles dažādās Eiropas Savienības valstīs.
Misija ir organizācijas vispārējais mērķis, fundamentālu nodomu apgalvojums. SIA “Dacīte” misija ir ar saražoto preci sniegt labumu sabiedrībai, nodrošinot tai iespēju iegādāties labas kvalitātes bērnu apģērbus par pieņemamu cenu. Pateicoties misijas formulēšanai, uzņēmums varēs koncentrēt savu ražošanas darbību vienā konkrētā virzienā.
SIA “Dacīte” pieder veikals, kurš atrodas Rīgas pilsētas centrā, un arī ražošanas platība ārpus Rīgas pilsētas. Ražošanas platības atrašanās vieta ārpus Rīgas pilsētas centra nodrošina zemākas īres maksu par izmantojamo platību, kas tādejādi ļauj īrēt lielāku platību ērtas un kvalitatīvas darba vietas nodrošināšanai un, nepieciešamības gadījumā – ražošanas paplašināšanai.
Uzņēmuma statūtkapitāls ir 10 tūkstoši LVL, ko sastāda personīgais kapitāls.
Darba uzsākšanai minimālais nepieciešamais darbinieku skaits ir 50 cilvēki. Sekmīgi attīstoties un paplašinoties ražošanai, darbinieku skaits tiks palielināts līdz nepieciešamajam skaitam, lai uzņēmums pilnvērtīgi spētu darboties. Darbinieku atlase tiks veikta atbilstoši kvalifikācijai un darba pieredzei.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1186845
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация