Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:558982
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

6. Tūrisma tendences
Kvalitāte un tūrisms
Cilvēki ceļo, lai pārtrauktu ierasto ikdienas rutīnu un gūtu pozitīvas emocijas. Kvalitāte netiek asociēta tikai ar luksusu, kam raksturīga augsta cena. Kvalitatīvi pakalpojumi var būt pieejami pat visvienkāršākajās un lētākajās tūrisma mītnēs. Tādēļ jo īpaši tūrismā ir jārunā par cenas atbilstību kvalitātei. Globalizācijas ietekmē cilvēkus ir arvien grūtāk pārsteigt ar ko neredzētu, tādēļ tieši kvalitāte var kalpot kā viens no galamērķa konkurētspējas kritērijiem.
Ceļotāji kļūst vairāk pieredzējuši un skaidri zina, ko vēlas, tādēļ aizvien lielāka uzmanība tiek pievērsta piedāvāto pakalpojumu kvalitātei un unikalitātei. Kā svarīgākie ieguvumi no tūrisma minami – izklaide, piedzīvojumi un izglītošanās. Nozīme ir arī tam, ko pozitīvu veiktais ceļojums sniegs vietējo reģionu attīstībai, ekonomikai un videi. Tā kā klienti kļūst mazāk lojāli, meklē jaunus iespaidus un iepriekš nepiedzīvotas emocijas, pieaug elastīga piedāvājuma nozīme. Tūrisma pakalpojumu sniedzējiem jāmāk pielāgoties esošajai situācijai un jābūt soli priekšā nozares nākotnes tendencēm, lai spētu laicīgi reaģēt uz mainīgo pieprasījumu. Pieredzējuši tūristi labi orientējas tūrisma procesos, tādēļ pieprasa visaugstāko kvalitāti un servisu visās cenu kategorijās.
Kvalitatīvi tūrisma pakalpojumi nozīmē patērētāju lojalitāti un atkārtotu atgriešanos konkrētā galamērķī, tādēļ tūrisma nozares profesionāļiem jāspēj koncentrēt uzmanība uz vairāk nekā vienu konkrētu produktu vai pakalpojumu, liekot pamatus ilgtspējīgam tūrismam. Ilgtspējīgs tūrisms nodrošina ekonomisko ieguvumu un veicina sakārtotas tūrisma vides veidošanos, no kā iegūst gan ceļotāji, gan tūrisma infrastruktūrā un saistītajās nozarēs nodarbinātie. Līdz ar to ir vērtīgi investēt kvalitātes uzlabošanā, pat ja tas nenes tūlītēju komerciālo ieguvumu.
Jaunās tehnoloģijas tūrismā
Līdzīgi kā citās nozarēs arī tūrismā palielinās jauno tehnoloģiju nozīme. Tās arvien vairāk tiek pielietotas gan tūrisma produktu izveidē, mārketingā, piedāvājumā, gan pārdošanā un rezervāciju laikā.
Mūsdienās internets tiek uztverts kā universāls komunikācijas un mārketinga līdzeklis, taču tehnoloģiskie uzlabojumi vēl jāveic tādās jomās kā mobilie telefonsakari un digitālā televīzija. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1334696
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация