Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:426965
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Vārds. Runā, ka tas spējīgs ietekmēt likteni un firmas vai preces vārds (nosaukums) jau nu noteikti.
Katru dienu Latvijas Uzņēmumu reģistrā tiek pieteikts desmitiem firmu. Tas pats notiek pie mūsu tuvākajiem kaimiņiem, arī Krievijā, Ungārijā, Slovākijā, ASV – visur, kur ir apstākļi brīvai uzņēmējdarbībai. Gluži tā pat kā katru dienu dzimst bērni kam nepieciešami vārdi, katru dienu dzimst daudz jaunu firmu kurām tieši tāpat ir nepieciešami oriģināli nosaukumi, kas padarītu to unikālu, atpazīstamu tūkstošiem citu firmu vidū.
Veiksmīgs vārds jau ir daļa no veiksmes un panākumiem. Banāls, samākslots, pretenciozs nosaukums neliecina neparko labu, taču labs un skanīgs nosaukums palīdz gūt vēl vairāk veiksmes.
Zīmols
Kas tad ir zīmols? Zīmols ir tirdzniecības marka. Nosaukums, simbols, zīme, arī to kombinācija, kas darbojas kā viena pārdevēja preču vai pakalpojumu identifikācijas līdzeklis, ļaujot šo preču vai pakalpojumu klāstu izcelt konkurentu piedāvāto analogu gūzmā.1
Katru gadu valstī tiek dibināti daudzi jauni uzņēmumi. Tajā pat laikā daudzus uzņēmumus pasludina par maksātnespējīgiem, bankrotējušiem, līdz ar to tie tiek likvidēti. Uzņēmējdarbība un tās vide mūsdienās ir ļoti mainīga. Tāpēc uzņēmumiem nemitīgi jākoriģē un jāpilnveido uzņēmējdarbības stratēģija un jāmaina un jālabo mērķi. Zīmolam mūsdienās ir ļoti būtiska nozīme, jo tas ne vien sniedz informāciju par kompāniju, bet arī dod pircējam zināmu garantiju par produktu, ko viņš iegādājas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация