-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Saldējuma sastāvdaļu kvalitatīvā analīze
Реферат для средней школы15
... izmantoti 5 saldējumi: Tio „vaniļas saldējums vafeļu glāzītē ... Magnum „almond”. Saldējumā Tio „vaniļas saldējums vafeļu glāzītē ... krāsā ar nogulsnēm. Saldējumā Pols „Klasiskais” ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevu izmantošana saldējumu ražošanā
Реферат для средней школы25
... paticis Ekselences pistāciju saldējums. Vērtētājiem patikusi ... Ekselences pistāciju saldējums vērtētājus nav ... kontatētas ārzemju saldējumos, bet Latvijas saldējumos ražošanas ...
Просмотреть -
Saldējuma rūpnieciskā procesa tehnoloģiskā automatizācija
Реферат для университета10
... atšķirīgu saldējumu kārtām. Kārtaino saldējumu ražošanu nodrošina saldējuma gatavošanas ... ekstrūdera palīdzību. Fasētā saldējuma sasaldēšanu veic ātrsaldēšanas ...
Просмотреть -
Saldējums
Реферат для основной школы5
... pēc pilnības. Gatavojot saldējumu Ekselence, tiek izmantots ... sastāvdaļām. 14. “Siguldas saldējums” ir ne tikai ... %. Šobrīd no “Siguldas saldējums” vadības saņemam informāciju ...
Просмотреть -
Saldējuma ražošana
Реферат для университета31
... iekārta ierobežotu ražoto saldējumu formu dažādību, kas ... saldēt jebkādas formas saldējumus, kas dod iespēju ... klāstu. SECINĀJUMI 1. Saldējuma ražošanas tehnoloģijas strauji ...
Просмотреть -
Biznesa plāns saldējuma tirdzniecības izveidei Jūrmalā
Бизнес план для средней школы36
Secinājumi Darba gaitā secināts tas, ka šādu uzņēmumu ir iespējams izveidot. Sarežģījumus sagādā vienīgi precīza prognozēšana pieprasījumā, jo to apdraud gan sezonas laikapstākļi ...
Просмотреть -
Prakses atskaite mācību priekšmetā „Prakse komercdarbībā” SIA „Tērvete Food”
Отчёт по практике для университета27
... ”, kurš nodarbojas ar saldējumu vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību ...
Просмотреть -
Biznesa plāns "EKO Icecream"
Бизнес план для университета22
... izvēlējušās ideju par saldējuma kafejnīcu, kurā ... uz vietas pagatavotus saldējumus tikai no ... būs arī smūtiji, saldējuma kokteiļi, svaigi ... ideja ir tieši saldējuma kafejnīca, mūsuprāt, ...
Просмотреть -
Mārketinga mix analīze ātrās ēdināšanas uzņēmumos "Mcdonald’s" un "Hesburger" Latvijā
Реферат для университета26
Secinājumi un priekšlikumi Secinājumi 1. McDonald’s Latvija darbojas daudz ilgāk, kopš 2003.gada, bet Hesburgers 2008.gadā. Tātad McDonald’s ir piecus gadus ilgāk tirgū, nekā ...
Просмотреть -
Sliktas stratēģijas piemērs
Реферат для средней школы6
... ” lapu ar košām saldējuma fotogrāfijām. Kad produkts ...
Просмотреть -
Tirdzniecības darba organizēšana
Отчёт по практике для университета38
8 SIA “Caramel” veic ēdināšanas pakalpojumus, tādēļ ar nepārtikas preču sagatavošanas procesu uzņēmumā nenodarbojas. Pārtikas produkti tiek pārstrādāti. Dārzeņus un augļus pirms ...
Просмотреть -
Restorāna koncepts
Реферат для университета70
8.2. Nodaļas secinājumi Apkopojot 8.nodaļā iekļauto informāciju ir skaidrs, ka: • Restorāna “Vīzija” vadībai ir skaidrs kādam teorētiski ir jābūt uzņēmuma fianšu plānam; • Ir ...
Просмотреть -
Restorānu prakses atskaite
Отчёт по практике для университета48
SECINĀJUMI 1. Restorānam ir nepieciešams izveidot atsevišķu piebraucamo ceļu piegādātājiem, jo to kustība notiek haotiski, kā arī vienlaicīgi ar klientu ierašanos, tādējādi ...
Просмотреть -
Ietekmīgākie, kvalitatīvākie un mīlētākie zīmoli Latvijā 2010.gadā
Конспект для средней школы10
„Latvijas ekonomikā salīdzinoši īsā laika posmā ir notikušas lielas pārmaiņas - gan vietējā, gan ārējo tirgus faktoru ietekmē tirgū daudziem uzņēmumiem bijuši nozīmīgi ...
Просмотреть -
Palmu eļļa un tās ietekme uz cilvēka organismu
Реферат для средней школы26
... palmu eļļas sviestā, saldējumā, biezpienā saldumos uzturā ...
Просмотреть -
Dzejoļu analīze
Конспект для средней школы30
Daba Māra Misiņa ‘’Ko katrs māca’’ Māca mākonis savaldīties, Dusmoties- negaiss un krusa. Ko māca man rasa no rīta? Sakrāt mirdzumu tumsā klusi. Sniegs un sals. Tie ir ...
Просмотреть -
Manuālā laika josla
Э-книга для средней школы89
... . Tagad drausmīgi gribās saldējumu. Vakar biju uz ...
Просмотреть -
Biznesa plāna prezentācija
Презентация для средней школы13
NOZARES ANALĪZE tiek ietverti ne tikai ēdināšanas un viesmīlības pakalpojumi, bet arī materiālo produktu ražošana viens no galvenajiem aspektiem ir viesu apmierinātība, kas ...
Просмотреть -
Izejvielu un noliktavu aprēķins
Образец документа для университета5
Piena, gastranomijas, dārzeņu, augļu un ogu produktu ledusskapis: 26,3 Ledusskapja parametri Kopējais tilpums 45 l Augstums 51 cm Garums 45,2 cm Platums 44 cm Gaļas, ...
Просмотреть -
Cenu salīdzināšana Rimi un Maxima veikalam
Реферат для средней школы11
Pētījuma veikšana apstiprinājas uzstādīta hipotēze kā veikals Maxima ir lētāks par Rimi. Noteiktas preču kategorijas tika pētītas elektroniskos avīzes, gan mazumtirgotāju ...
Просмотреть -
Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums
Реферат для университета10
Mūsdienās, pieaugot cilvēku prasībām pieejamo pakalpojumu kvalitātei, liela nozīme ir arī sabiedriskās ēdināšanas līmenim, to pieejamībai un daudzveidībai, ņemot vērā to, ka katrs ...
Просмотреть -
Restorānu prakse ēdināšanas uzņēmumā "Policijas akadēmija98"
Отчёт по практике для университета21
IEVADS Par prakses vietu, kur varētu izmantot universitātē iegūtās zināšanas, izvēlējos restorānu – kafejnīcu „Policijas akadēmija98”. Darba mērķis ir iegūt prasmi analizēt ...
Просмотреть -
Piena produktu marķējumu nozīme patērētāju informētības veicināšanā
Реферат для средней школы33
SECINĀJUMI 1. Piena produktus klasificē: • pēc tajos esošo uzturvielu satura; • pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem. 2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija ...
Просмотреть -
Elastība
Образец документа для средней школы10
5. Kāda cena nodrošinās maksimālu ieņēmumu? Maksimālu ieņēmumu nodrošina cena 2 EUR. 6. Kāda cena radīs neitrālu piedāvājuma elastīgumu atkarība no tās izmaiņām? Neitrālu ...
Просмотреть -
Jautājumi par Aleksandru Čaku
Конспект для средней школы3
Dzejolī “Afišas” Čaks min, ka afišas viņam ir kā labākā pavāru grāmata. Manuprāt, šis salīdzinājums nozīmē, ka kāds cilvēks dod viņam iedvesmu, kuru viņš var izmantot, lai ...
Просмотреть