Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:692671
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Produkta virzīšanas pasākumu plāns
Uzņēmumam un produkcijai ko piedāvāšu nav sezonāla raksturo, tādēļ ieviešanas laiks nav tik būtisks. Lai gan, pārdošanas apjomi noteikti pieaug, kā jau daudzās nozarēs, vasarā, kā arī pirms lielākiem sporta čempionātiem vai turnīriem, kā, piemēram, Latvijā 2016. gadā ir plānots PČ florbolā, kurš norisināsies tikai 200m no veikala atrašanās vietas, tas pats sakāms par hokeju (2016. Gadā PČ Rīgā) u.c. Vislabākais laiks realizēt produkciju ir katru dienu, jo sports, tai skaitā florbols, arī veselīgs dzīvesveids ar katru dienu gūst arvien lielāku atzinību un popularitāti cilvēku vidū, tādēļ, palielinātos ieņēmumi no pārdošanas.
Uzņēmuma uzmanība tiks pievērsta, galvenokārt, ar aktīvu iesaistīšanos sociālajos portālos (twitter, facebook, draugiem.lv, instagram, youtube u.c.). Tiktu izveidoti atjautīgi profili, kuros tiktu publicēti jaunumi, aktualitātes, konkursi. Tiem tiktu aktīvi sekots līdzi, atbildēts uz jautājumiem, tā, lai klienti justu starpniecību. Tiktu izveidota arī mājaslapa ar internetveikalu, kurā būs iespēja apskatīt, iepazīt un iegādāties mūsu piedāvāto produkciju ar vai bez piegādes uz mājām. Tiks pieslēgts arī konsultāciju tālrunis. Tiks izvietotas pāris vides reklāmas veikala tuvākajā apkārtnē (3km rādiusā). Tiks ņemta līdzdalība izstādēs. Tiks izdoti bukleti un afišas ar piedāvājumu un aktualitātēm, kā arī dalība sporta pasākumos un komandu sponsorēšana. Protams, netiks aizmirsts arī par reklāmām internetā. Tiks izdotas klientu kartes, kuru iegādājoties (5EUR) regulāri tiks piemērotas atlaides (10%) mūsu veikala produkcijai.
Reklamēšanas ilgums būs atkarīgs no reklāmas veida. Vides reklāmas būs izstādītas vien pāris mēnešus, lai vērstu uzmanību uz uzņēmuma esamību. Dalība izstādēs un sporta pasākumos, kā arī sponsorēšana būs regulāra un ilgstoša. Reklāmas internetā būs uz akciju laiku, turklāt, tās nebūs ļoti biežas. Pārsvarā tiks izmantots interneta mārketings, kas neprasa lielus ieguldījumus. Klientu kartes tiks izdotas pirmos pāris gadus, klientu piesaistei un noturēšanai , pēc tam piedāvājumu nomainot.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −12,98 €
Комплект работ Nr. 1368628
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация