Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:887879
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 14 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Līdz ar Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā un valsts ekonomikas augšupeju, ir pieaudzis pieprasījums pēc dažādām brīvā laika pavadīšanas iespējām. Pateicoties mūsdienu tehnoloģiju attīstībai, ir daudz plašāka pieejamā informācija par piedāvātajām izklaides un tūrisma iespējām Eiropas Savienības valstīs. Diplomdarbs ir atpūtas bāzes izveidošanas plāns, piesaistot Eiropas Savienības līdzekļus, lai, pamatojoties uz jaunāko literatūru par ilglaicīgām attiecībām ar klientiem, kā arī ņemot vērā tūrisma attīstības tendences gan Eiropā, gan Latvijā, varētu izveidot konkurētspējīgu atpūtas kompleksu. Atpūtas bāzi ir paredzēts izveidot Vidzemē, piejūras pilsētā Saulkrasti, kas atrodas nepilnus četrdesmit kilometrus uz ziemeļiem no Rīgas. Pašai pilsētai jaunais atpūtas komplekss uzlabotu tās tēlu, palielinātu budžeta ieņēmumus un radītu papildus darba vietas.
Tā kā tūrisma industrijas attīstība ir viena no Latvijas prioritātēm, pašiem uzņēmējiem ir pamats domāt par to, kā labāk izveidot, attīstīt un diferencēt Latvijas valsts tūrisma produktu, lai tas būtu konkurētspējīgs ne vien Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs. Tāpēc ir jāuzsver atšķirības, ko piedāvā tikai Latvijas unikālā atrašanās vieta, kā arī jānodrošina kvalitatīvs servisa līmenis, ar kuru potenciālie klienti būtu apmierināti. Līdz šim biznesa vide vairāk ir koncentrējusies uz to, lai iegūtu klientu, bet maz uzmanības tiek veltīts, lai liktu viņam atgriezties pie sevis, neapzinoties to, ka tieši klientu noturēšana garantē veiksmīgu biznesa attīstību nākotnē.
Līdz ar cilvēku ienākuma līmeņa paaugstināšanos, vairāk naudiņas tiek veltīts tieši atpūtai – tūrismam, izklaidei, sporta aktivitātēm u.c. Lai atpūtas bāzes uzņēmējdarbībai nebūtu izteikts sezonālais raksturs, ir jāatrod variantus, kas nodrošina stabilu klientu plūsmu visa gada garumā. Dotā diplomdarba izveides laikā aktuāls ir izvirzītais problēmjautājums par tūrisma sezonalitāti, kurš negarantē vajadzīgo klientu pieplūdumu, lai veiksmīgi atmaksātu kredītu un veiksmīgi attīstītu topošā atpūtas kompleksa „Saules stari” darbību, nodrošinot tā pastāvēšanu un apsaimniekošanu visa gada garumā. Lai risinātu šo problēmu, nepieciešams izstrādāt priekšlikumus, kas palīdzētu sasniegt 75 % nepārtrauktu noslogojumu visa gada laikā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −42,96 €
Комплект работ Nr. 1145118
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация