Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:563183
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ja iemesls bijis tas , ka uzņēmuma kolektīvām nepatika savs iepriekšējais vadītājs un viņi nevarēja to pieņemt, tad pašreizējam vadītājam pirms viņš ierodas darbā pirmo reizi vajadzētu ļoti sagatavoties, lai viņš būtu lietas kursā par pastāvošo situāciju uzņēmumā un ātri spētu pielāgoties tam, lai spētu veikt visas kvalitatīva uzņēmuma vadītāja funkcijas. Ierodoties uzņēmumā vajadzētu izveidot sanāksmi un iepazīties ar uzņēmuma darbiniekiem. Izskaidrot kāda būs viņa stratēģija, kādu vadīšanas stilu viņš izmanto un kādi būtu uzņēmuma mērķi, ko viņš un firma vēlētos sasniegt.
Pirmajā nedēļā jāiepazīst darbinieki tuvāk. Jāparāda savs tēls un ka viņš ir galvenais firmā. Jāiepazīstas tuvāk ar iepriekšējo uzņēmuma stratēģiju, mērķiem. Jāatrod iemesls kādēļ tieši iepriekšējais uzņēmuma vadītājs pameta firmu.
Pirmajā mēnesi vajadzētu jau sākt saprast par katru darbinieku atsevišķi. Var jau izveidot secinājumus par paveikto, un var sākt meklēt kļūdas, un labot tās. Pēc secinājumu izdarīšanas var redzēt jau to vai uzņēmums pilnveidojās ar jauna vadītāju palīdzību vai nē.
Pirmā gada beigās jau var apkopot rezultātus, kuri var sniegt informāciju par to, vai uzņēmuma vadītāja nomaiņa ir palīdzējusi uzņēmumam attīstīties. Uzņēmuma vadītājs jau ir iepazinis darbiniekus un izveidojis tuvākas attiecības ar viņiem. Tādejādi uzzinājis par katru darbinieku kāds viņš ir pēc temperamenta un kā ar kāda vadīšanas stratēģija jāpielieto ar katru darbinieku atsevišķi.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1311782
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация