Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:987228
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.05.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Droši vien nav neviena pieauguša cilvēka, kurš kaut vienu reizi savā mūžā nedomātu par bērniem. Bet ne katrs no šiem cilvēkiem domā par to, kas patiešam ir svarīgs bērna audzišanā. Cilvēki doma par to, ka tas ir fiziski grūti, it īpaši, kad bērns ir maziņš. Cilvēki doma par to, ka gribētu būt par labiem vecākiem. No pirma acu skatiena liekas, ka ir divi ceļi: „slikts” un „labs”. „Slikts” – nerūpēties par bērnu un nebūt viņam līdzas, kad tas ir nepieciešams, un „labs” – dot bērnam visu to labāko, rūpēties par viņu un būt viņam līdzas. Bet tas tikai no pirma acu skatiena. Kas patiesībā nozīme būt par „labu” vecāku? Vai „slikti” vecāki vienmēr patiešam ir slikti cilvēki, kuri nedoma par saviem bērniem? Nebūt nē. Līdz šis grāmatas izlasīšanas es daudz nedomaju par svarīgigam lietam bērna audzīšanā. Ši grāmata man lika aizdomāties par to, ka arī atbildēja manus jau esošus jautājumus saistībā ar šo tematu. Es iesaku izlasīt to katram topošam vecākam.
Mani jau kādu laiku mocīja jautājums, kam ir jāaprrūpe bērns. It kā tai ir jābūt mātei, jo bērnam ir ļoti svarīga mātes klātbūtne un kontakts ar viņu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация