Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:914905
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Pēc visu datu apkopošanas, autore var secināt, ka apstiprinājušās gandrīz visas pētījuma sākumā pieņemtās hipotēzes. Apstiprinājās tas, ka lielākajai daļai no respondentu ir brāļi vai māsas, visbiežāk viņi pavada laiku kopā sarunājoties vai ēdot, taču ne sportojot vai skatoties kādu filmu. Lielākā daļa no respondentiem atzīmējuši, ka viņu attiecības ar brāļiem vai māsām ir drīzāk labas un ļoti labas. Kā arī lielākā daļa respondentu atzīmēja, ka brāļi vai māsas viņu dzīvi ir ietekmējuši drīzāk pozitīvi un pozitīvi. Līdz galam nepiepildījās hipotēze par to, ka Inčukalna pamatskolas 6.klases skolēni sniegs augstākas vērtības jautājumos par kopīgu laika pavadīšanu dažādos veidos. Pārsvarā abu grupu respondentu atbildes bija līdzīgas, atšķirības bija ļoti nelielas.
Kopumā šajā darbā, autorespŗāt, bija gan veiksmes, gan neveiksmes, tomēr autorei šis darbs šķiet diezgan izdevies.
Neveiksmes šajā darbā bija:
• Iespējams pārāk maza vecuma atšķirība starp abām respondentu grupām. Tas neļāva saskatīt būtiskas atšķirības rezultātos;
• Dažos anketas jautājumos nepieciešamas korekcijas, piemēram, norādīt, ka anketa attiecas uz respondentiem, kuriem ir pusbrāļi/pusmāsas. Vienā no jautājumiem par brāļu un māsu vecumu attiecībā pret respondentu pielikt atbilžu variantu „tādā pašā vecumā”, jo anketēšanas laikā gadījās respondente, kurai bija dvīņumāsa;
• Lai autorei būtu lielāka izpratne par respondentu attiecībām ar brāļiem vai māsām, vajadzēja vairāk pievienot tādus jautājumus, kurus atbildot, parādās respondenta attieksme pret saviem brāļiem vai māsām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация