Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:644057
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

8.Rohrig R., Timmer A., Binder H., Sax U. German Medical Data Sciences: Visions and Bridges: Proceedings of the 62nd…..
Grāmatā ietvertais pētījums ir par rūpniecisko datu efektīvu izmantošanu biomedicīniskajā pētniecībā, kam priekšnoteikums ir IT infrastruktūra un tā ir paredzēta veselības aprūpes iestādēm. Šī pētījuma mērķis bija analizēt, kura IT infrastruktūra tiek izmantota slimnīcās un ģimenes ārstu darbā, kā arī izpētīt, cik labi tā sniedz atbalstu. Šajā nolūkā tika intervēti un aptaujāti IT vadītāji un ģimenes ārsti.
Slimnīcu informācijas sistēmu (HIS) un datu noliktavu sistēmu izmantošana (DWS) slimnīcās ir ļoti svarīga pētījumam. Vairāk nekā 90% izmanto DWS administrācijā, 42% klīniskajā izpētē. Nevienā no slimnīcām nav īstenota rutīnas datu izmantošana pētniecībai. Ģimenes ārstu birojos izmantotā EHR sistēmas piedāvājumā praktiski nav atbalsts pētniecības projektiem. Pētījuma rezultāti parāda, ka tehniskie un organizatoriskie pasākumi ir vajadzīgi, lai turpmāk izmantotu rutīnas datus. Medicīniskie dati, kas apkopoti elektroniskajos veselības dokumentos (EHR), piedāvā nākotnes potenciālu medicīniskajai izpētei.
No 33 slimnīcām Oldenburgas-Brēmenes reģionā tika izvēlētas 25 slimnīcas, turklāt dažādu aprūpes līmeņu un finansēšanas modeļu slimnīcas. Laikā no 2016. gada augusta līdz decembrim tika nosūtīti intervijas pieprasījumi. Ja interese par pētījumu tika izteikta sākotnējā formā (telefona pieprasījumā), papildu informācija un aptauja tika nosūtīta pa e-pastu. Daļēji strukturēta metode kalpoja kā pamats datu iegūšanai un novērtēšanai. Aptaujas jautājumi tika izstrādāti atbilstoši literatūrā aprakstītajai funkcionalitātei. Slimnīcas datu vākšana IT infrastruktūrā bija personiska un ar telefona intervijām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация