Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:433674
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
2.1.  Pētījuma mērķis    2.1
3.1.  Pētījuma dalībnieki    3
  Pētījumā iegūto datu apkopojuma analīze    4
4.1.  Rezultāti    4
  Secinājumi un priekšlikumi    5
Фрагмент работы

Secinājumi.
• No aptaujas ankētas sniegtajām atbildēm izriet ,ka lielāka daļa jeb 67% veic pirkumus internetā vienu vai divas reizes mēnesī un tikai mazākā daļa jeb 22% sūta preces caur internetu katru nedēļu. Tātad var secināt, ka musdienās e-komercija ir ļoti populāra un pieprasīta.
• Analizējot datus,var arī secināt, ka lielāka daļa anketas dalībnieku jeb 34% ievērojami biežāk iegādājas apģērbus un apavus. Savukārt skaistumkopšanas preces , elektrotehniku un sporta preces tiešsaistē iegādājas ievērojami maz cilvēku.
• Jautājot dalībniekus par to ,kādas priekšrocības ir inteneta veikaliem, lielāka daļa no respondentiem jeb 45% norādīja, ka tieši interneta veikali ļauj ekonomēt laiku un ietaupīt pieejamos naudas līdzekļus. 22% uzskata, ka interneta veikalā iegādāties daudz ertāk, jo tas strādā 24 stundas diennaktī - preces iespējams izvēlēties pat naktī un brīvdienās un vienlaikus noformēt pasūtījumu.
• Vaicājot par to ,kādi ir trūkumi iepirkšanās internetā, visbiežāk tika norādīts, ka nespēja aptaustīt un izmēģināt preces ir galvenais mīnuss ar ko sastopās cilvēki, iegādājoties tiešsaitē. Šo atbildi izvēlējās 67% respondentu, savukārt 17% pauda,ka interneta pirkumu mīnuss ir privātuma un drošības trūkums. Citi 17% atbildēja , ka interneta veikalu trūkums ir aizkavēšanās preču piegāde.Ne visos veikalos ir bezmaksas piegāde. Daudzviet par to būs jāmaksā papildus.
• Iepazīstoties ar aptaujas rezultātiem var secināt, ka daudziem cilvēkiem iepirkšanās tiešsaistē ir ērts un efektīvs veids , kā veikt pirkumus, neizejot no mājām.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация