Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:430963
 
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Ķīmiskās vielas. Kafejnīcas telpas, iekārtas un trauki tiek mazgāti ar dažādām ķīmis-kām mazgāšanas līdzekļiem, kas var kairināt gan acis gan ādu. Tāpēc uzņēmumā ir instruēti dar-binieki kā ar tiem rīkoties, lai nenodarītu sev kaitējumu. Jālieto aizsarg cimdi, jāievēro tīrīšanas lī-dzekļu koncentrācijas uz iepakojuma. Daži no mazgāšanas līdzekļiem ir jāatšķaida ar ūdeni, jo uzņēmums iegādājas koncentrātus. Uz iepakojumiem vienmēr jāsaglabā oriģinālais saturs, ja tas tiek bojāts, jānodrošina informācija, lai būtu skaidri saprotams, kas atrodas iepakojumā. Mazgāša-nas līdzekļi tiek glabāti atsevišķā skapītī, lai nenokļūtu saskarē ar nepiederošām personām.
Bioloģiskie riska faktori. Strādājot ar lielu cilvēku plūsmu, pastāv risks inficēties ar dažādām infekcijas slimībām. Infekcijas slimības var izplatīt gaisa pilienu ceļā. Viesi var inficēt kafejnīcas galda virsmas, leti un citas virsmas, ja ir apslimuši. Tāpēc darbinieki bieži tīra un dezin-ficē virsmas. Viesu un darbinieku tualetes tiek tīrītas pēc stingra grafika. Virtuvē arī ievēro stingrus tīrīšanas noteikumus. Piemēram, katram produktam tiek izmantots savs virtuves dēlītis - gaļai, zi-vīm, dārzeņiem un augļiem- lai nodrošinātu higiēnas prasības. Loti svarīgi bieži mazgāt rokas- pirms un pēc produktu apstrādes, pēc tualetes apmeklējuma, pēc atkritumu iznešanas utt.. Ja dar-binieks jūtas apslimis, labāk palikt mājās, lai neinficētu citus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация