Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:222781
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kad ģimenē ierodas trešais bērns, tad nereti rodas citas problēmas ģimenē, vecākie bērni var kļūt greizsirdīgi vecākiem var nebūt laika aprūpēt visus bērnus utt. Un arī grāmatas sniedza informāciju par šādām situācijām. viņa aprūpēšanai un audzināšanai vecāki izmanto noteiktu daļu no sava laika budžeta. Labi, ja ģimenē ir vecmāmiņa vai vectētiņš, kuri palīdz veikt šos darbus, bet, ja viņu nav, tad vecākiem pašiem jātiek galā ar visiem darbiem, kas saistīti ar bērna audzināšanu un aprūpēšanu. Kad piedzimst bērns, vecākiem jāpārkārto savs brīvais laiks atbilstoši bērna vajadzībām un interesēm. Mūsdienu ģimenes bieži vien sūdzas, ka pietrūkst laika bērnu audzināšanai. Nereti vecākiem viss šķiet svarīgāks, neatliekamāks, bērniem paliek pavisam maz laika. Tēvam un mātei ir nepieciešams domāt par to, lai viesiem ģimenes locekļiem izveidotos paradums kopā strādāt, kopā atpūsties, kopā apspriesties un padomāt. Vecāku uzmanības un mīlestības trūkums veicina bērna emocionālo badu.
Šo grāmatu mērķauditorija ir vecāki, kuriem jau ir bērni, un, kuri vēlas iegūt jaunas zināšanas un informāciju par pozitīvu bērnu audzināšana un to, kādi priekšstati ir par dažāda rakstura temperamenta bērniem, un kā ar viņiem sadzīvot. Ieteiktu šīs grāmatas lasīt arī vecākiem, kuri audzinot savus bērnus, nespēj pieņemt bērna uzvedību, nemāk ar bērnu apieties un dot viņam visu nepieciešamo, kas vecākam būtu jāsniedz. Jo visas šīs grāmatas sniedz atbildes uz vēl neizprastiem jautājumiem: Kā audzināt bērnu? Kā bērnam dot nesavtīgu mīlestību? Kā ar bērnu pareizi runāt? Kāds ir vislabākais sods bērnam? Kā pārvarēt grūtības, kas skar audzināšanu? Kā palīdzēt vecākiem izvēlēties pareizo pieeju katrai situācijai? Utt. Izlasot šīs grāmatas, esmu kļuvusi gudrāka bērnu audzināšanas jautājumā, esmu iemācījusies izprast savu bērnu, pareizi ar viņu sarunāties dusmu laikā, un sapratusi, ka bērnam ir jāvelta milzīga vecāku mīlestība un uzmanība, lai bērns pilnvērtīgi attīstītos, jo bērna pirmā socializācijas vieta ir ģimene un abi vecāki. Izlasīto grāmatu informācija ir tikai ieteikumi vecākiem, bet tas, kā tas izpaudīsies dzīvē un, vai realizēsies, ir atkarīgs tikai no pašiem vecākiem.
Praktiski izlasot šīs trīs grāmatas, vecāki mainīs savus uzskatus bērna audzināšanā un sāks savus bērnus patiesi mīlēt, veltīt viņiem nedalītu uzmanību un sniegt visu viņiem nepieciešamo, lai bērns attīstītos un augtu laimīgs. Gribu piebilst arī to, ka šīs grāmatas izmainīs arī vecākus, viņi kļūs labāki cilvēki, sāks domāt pozitīvāk, un liksies, ka bērnu audzināt tomēr nav nemaz tik grūti.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1330466
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация