Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:707030
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.07.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 13 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Banku sistēma    5
1.1.  Komercbanku nozīme    5
1.2.  Centrālās bankas loma    7
2.  Kreditēšana    10
2.1.  Finansējuma veidi uzņēmējdarbībai    11
2.2.  Banku finansējums komercdarbībai    16
2.3.  Kredīti privātpersonām    18
  Secinājumi un priekšlikumi    20
  Izmantotā literatūra un avoti    22
Фрагмент работы

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Kredītiestāžu finansēšanas nosacījumus ievērojami ietek¬ mējusi pašreizējā krīze. Kredītiestāžu un valstu finanšu ciešo saikņu rezultātā, kā arī nenoteiktības attiecībā uz aktīvu kvalitāti un dažu kredītiestāžu uzņēmējdarbības modeļa ilgtspēju rezultātā joprojām tiek kavēta kreditē¬ šanas un starpbanku tirgu darbība. Kredītiestādes uz šo situāciju reaģējušas, veicot izmaiņas to finansējuma struk¬ tūrā un aktīvu portfeļos.
2. Ierosināto informācijas atklāšanas noteikumu mērķis ir novērst to, ka kredītiestādes ietekmē slikta reputācija, un tāpēc nekādā veidā nevajadzētu atklāt informāciju par centrālo banku operācijām.
3. Tirgus caurredzamība veicina asimetriskas informācijas problēmas risināšanu. Lai tirgus dalībniekiem būtu iespēja labāk nošķirt riska profilus saistībā ar apgrūtinājumu, ir nepieciešama skaidra, vienkārša un viegli salīdzināma informācija.
4. Nacionālo uzraudzības iestāžu veiktajai aktīvu apgrūtinā¬ jumu uzraudzībai jāattiecas uz apgrūtinātiem aktīviem un neapgrūtinātiem, bet apgrūtināmiem aktīviem, kā arī apgrūtinājuma avotiem un kredītiestāžu izstrādāto poli¬ tiku un ārkārtas situāciju plāniem.
5. Riska pārvaldības politikas ieviešana attiecībā uz aktīvu apgrūtinājumu ir būtiska, lai nodrošinātu, ka kredītie¬ stādes ievēro pašu noteiktos apgrūtinājuma līmeņus un tādējādi var labāk risināt iespējamās stresa situācijas.
6. Nacionālo uzraudzības iestāžu veiktā kredītiestāžu finan¬ sēšanas risku uzraudzība un izvērtēšana un finansēšanas riska pārvaldība ir būtiska, lai vērtētu iestādes spēju pildīt tās finansēšanas plānus un lai samazinātu atkarību no valsts sektora finansēšanas avotiem. Līdzīgi, nacionālo uzraudzības iestāžu veiktā uzraudzība attiecībā uz inova¬ tīvu instrumentu izmantošanu nenodrošinātu noguldīju¬ miem līdzīgu finanšu instrumentu piedāvāšanu var veicināt risku savlaicīgu atklāšanu, ļaujot vajadzības gadī¬ jumā veikt turpmākas uzraudzības darbības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация