Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:520789
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šis darbs tika veikts, lai iepazītos ar pārvaldes dokumentāciju, to ieviešanu, izpildes kārtību un tās nepieciešamību uzņēmumos un citās sabiedriskās organizācijās.
Mērķis ir izzināt, no kā sastāv pārvaldes dokumentācija. Ko katrs pārvaldes dokumenta veids sevī ietver. Kā to pareizi noformē un glabā. Iepazīties reāli dabā ar pārvaldes dokumentāciju reālā uzņēmumā, kurš strādā, izmantojot šo dokumentāciju. Pārbaudīt šīs dokumentācijas izpildes pareizību. Secināt patstāvīgi, vai šī dokumentācija atbilst visām prasībām, ko nosaka likums.
Šim darbam ir liela praktiska nozīme, jo jebkura uzņēmuma vai organizācijas darbs tiek balstīts uz lietvedības dokumentāciju. Jebkura uzņēmuma dibināšana ir saistīta ar vairāk vai mazāk dokumentiem, kuri turpmāk apstiprinās šī uzņēmuma esamību.
Neviens uzņēmums vai organizācija nevar pastāvēt bez personāla, rīkojumu, sarakstes un citas dokumentācijas. Mums, kā topošiem uzņēmumu vadītājiem, ir ļoti svarīgi zināt uzņēmuma dokumentācijas veidus, to nepieciešamību, izpildes kārtību un visu pārējo, kas ar to ir saistīts. Bez šīm zināšanām mēs nespētu pilnvērtīgi pildīt savu nākošo darbu.
Izpētes un izziņas darbā galvenokārt tika izmantoti J. Kalēja un M. Ābeles grāmata “LIETVEDĪBAS PAMATI” un S. Ruskules sastādītais mācību līdzeklis “ Lietvedības praktikums”. Pārējās atziņas tika gūtas patstāvīgi iepazīstoties ar lietvedības darba organizāciju reālā uzņēmumā. Tajā varēja izpētīt problēmas, pozitīvos aspektus
kas saistītas ar lietvedības darbu praksē.
Darbā pamatā ir pārvaldes dokumentācijas grupas izpēte, analizējot detalizētāk atsevišķi katru pārvaldes dokumentācijas veidu. Pētniecības daļā ir ietverts izskaidrojums, ko šī pārvaldes dokumentācijas atsevišķā grupa sevī ietver. Tas ir, kā to reāli uzņēmumā ievieš, glabā un kā ar to strādā.
Šajā darbā ir iekļauts uzņēmumā pastāvošo problēmu definējums un atsevišķi pārvaldes dokumentācijas izstrādāti paraugi. Darbs tiek nobeigts ar secinājumiem par nepieciešamajām rīcībām lietvedības dokumentācijas uzlabošanai uzņēmumā un diezgan plašu pielikumu, kurā ir iekļautas pētāmā uzņēmuma pārvaldes dokumentācijas atsevišķas kopijas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация