Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:478786
 
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Produkts    3
  Mērķa tirgus raksturojums    5
  Produkta virzīšanas aktivitātes    9
Фрагмент работы

Sociālie pasākumi – tā kā tirdzniecības centrā ir izvietoti vairāki jauni veikali un cilvēku plūsma palielinās, veikalā varētu izvietot bērnu stūrīti, kurā bērni varētu nodarboties ar maziem rokdarbiem veikala pārdevējas vadībā, kamēr vecāki iepērkas uzņēmuma veikalā vai citos tirdzniecības centra veikalos.
Sadarbībā ar Aizkraukles un blakus pilsētu iedzīvotājiem varētu izveidot rokdarbnieku klubiņu, kas satiktos vienu reizi mēnesī veikala telpās, ārpus darba laika, lai apspriestu jaunās tendences un idejas, kā arī piesaistīt jaunus kluba biedrus, kuriem zinošie rokdarbnieki mācītu adīšanas, tamborēšanas, izšūšanas un citu rokdarbu pamatus.
Ja rokdarbnieku klubiņš darbotos veiksmīgi un iegūtu vismaz 5 biedrus, varētu veidot dažādus projektus sadarbībā ar Aizkraukles pašvaldības iestādēm (muzeju, mākslas skolu, kultūras namu, tautskolu), kuros cilvēkus vairāk informētu par rokdarbiem, to kvalitāti unikalitāti un daudzveidību, gan iesaistot cilvēkus darbībā, gan veidojot izstādes ar interesantiem ikdienas risinājumiem (rotām, interjera priekšmetiem).
Iespēja piedalīties gada tirgū, kuru rīko „IGA Centrs”, gada tirgus notiek reizi mēnesī, kā arī ir iespēja piedalīties pilsētas gada tirgū, kas notiek divas reizes gadā. Lai piedalītos gada tirgū būtu nepieciešamas personas, kas veiktu pārdošanu, ja gada tirgus sakrīt ar veikala darba laiku, citā gadījumā gada tirgū strādātu veikala pārdevēja.
Sadarbībā ar Aizkraukles pilsētas kultūras namu ir iespējams izvietot izstādes pasākumu laikā un arī ikdienā, izstādes var veidot bez maksas. Par izstādēm arī atbild veikala vadītājs.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация