Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:433872
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

2011. gada 8. aprīlī tiks paziņoti rezultāti par visuzslavētākajiem uzņēmumiem Latvijā, un kā viens no galvenajiem šīs akcijas sadarbības partneriem ir „Swedbank”, kā arī „Swedbank” ir laba servisa kluba biedrs. Šī kluba mērķis ir pilnīgs un strukturēts klientu apkalpošanas jomas mācību plāns uzņēmumiem, kas par savu augstāko mērķi ir izvēlējušies klienta apmierinātību un lojalitāti, kā arī ir gatavi palūkoties uz sevi no klienta perspektīvas, diskutēt un dalīties pieredzē par labāko praksi. Kluba biedri jeb uzņēmumi katru mēnesi var sūtīt 2 darbiniekus dalīties pieredzē par nozīmīgām ar klientu attiecību vadību saistītām tēmām un smelties zināšanas no pieaicinātajiem konsultantiem . Tādējādi „Swedbank” nodrošina pastāvīgu apkalpošanas sistēmas pilnveidi un kontroli.
„Swedbank” balstoties uz pētījumiem un citiem faktiem ir izstrādājusi klientu apkalpošanas standartus, tomēr „Swedbank” personāla pārvaldes vadītāja Andželika Berga kādā no rīkotajām diskusijām par apkalpošanas sistēmu Latvijā ir teikusi: „Bankā ir izstrādāti klientu apkalpošanas standarti, taču tie esot kā vadlīnijas. Tas būtu sekli, ja mēs norādītu darbiniekiem, kad ir jāsaka "labdien" un kad ir obligāti jāpasaka vēl kas pieklājīgs. Taču jāatzīst, ka, pašai esot klientei, nereti ir redzams, ka darbiniekam ir norādīts, ko nepieciešams klientam pateikt, un viņš tā monotoni arī dara – bez ieinteresētības, bez individuālas pieejas katram klientam. Un šo apnicīgo vienveidību klients pamana." Redzams, ka pati personāla pārvaldes vadītāja atzīst, ka apkalpošanas jomā rodas problēmas, kas ir saistītas ar cilvēka raksturu un ieinteresētību darbā, arī internetportālā www.sudzibas.lv var atrast sūdzības par personāla apkalpošanas iemaņām. Kaut arī darba autore arī ir „Swedbank” kliente un izmantojot dažādus pakalpojumu ar apkalpošanas servisu un pakalpojumu izpildi bija apmierināta, augstāk minētajā intrnetportālā var lasīt dažādas sūdzības par „Swedbank” negodīgiem darījumiem, krāpšanu, apmānīšanu, iekasēto maksājumu pārspīlējumu un citas sūdzības.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1330187
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация