Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:916319
 
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Veicot riska analīzi uzņēmumā, nepieciešams apskatīt arī tajā notiekošo procesu iespējamos riskus, to cēloņus, sekas un to iestāšanās varbūtību. Procesu var raksturot kā bīstamu, ja tam ir potenciāls radīt apdraudējumu uzņēmuma darbiniekiem, radīt materiālus zaudējumus uzņēmumam, negatīvi ietekmēt apkārtējo vidi radot piesārņojumu utt. Šāda veida procesu riskus ir iespējams novērst vai mazināt to radītās sekas, ja pirms tam ir veikta procesa bīstamības analīze un veikti nepieciešamie riska mazināšanas pasākumi.
Procesa bīstamības analīzi izmanto sistemātisku iespējamo notikumu gaitas scenārija noteikšanai uzņēmuma procesos, kas var radīt bīstamību. Katru iespējamo notikumu gaitu analizē un izvērtē, vai tam jāpievērš pastiprināta uzmanība un jāveic riska mazināšanas pasākumi. Procesa bīstamības analīzi izmanto ražošanas uzņēmumos, īpaši nozarēs, kas izmanto dažādas bīstamas vielas savā ražošanas procesā, piemēram, farmācijas nozare, vai var radīt bīstamību apkārtējai videi un sabiedrībai, piemēram, pārtikas ražošanas nozare. Šādu drošības pasākumu ievieš arī citās nozarēs, kur produkta ražošanā izmanto sarežģītu un komplicētu procesu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация