Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:767606
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.03.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Teorija    4
  Mārketinga Komunikācijas rīki    5
  Par kompāniju    6
  SVID analīze    8
  Secinājumi un priekšlikumi    9
  Izmantotie avoti    10
Фрагмент работы

Pirmo pašapkalpošanās pārtikas veikalu “Piggly Wiggly” 1916. gadā Memfisā, Tenesī štatā, ASV atvēra izgudrotājs un uzņēmējs Klarenss Saunderss. Tagad mēs nevaram iedomāties savu dzīvi bez vietas kur brīvi aiziet, apskatīt, izvēlēties un iegādāties sev nepieciešamo pārtiku un citas pirmās nepieciešamības preces.
Kas ir pārtikas veikals? Pārtikas veikals ir veikals, kurā galvenokārt tiek tirgots vispārējs pārtikas preču klāsts,kas var būt svaigi vai iepakoti. Lielāka veida veikalos, kas pārdod pārtikas preces, piemēram, lielveikalos, parasti ir ievērojams daudzums nepārtikas preču, piemēram, apģērbu un sadzīves priekšmetu. Mazie pārtikas preču veikali, kuros pārdod galvenokārt augļus un dārzeņus, ir zināmi kā zaļumu veikali vai produkcijas tirgi ,savukārt mazie pārtikas preču veikali, kuros pārsvarā pārdod gatavu pārtiku, piemēram, konfektes un uzkodas, tiek dēvēti par piemājas veikaliem vai delikatešu veikaliem.
Daži pārtikas preču veikali specializējas noteiktu valstu vai reģionu, piemēram, ķīniešu, itāļu, Tuvo Austrumu, Indijas, Krievijas vai Polijas, pārtikas produktos. Šie veikali ir zināmi kā etniskie tirgi, un tie var kalpot arī par imigrantu pulcēšanās vietām.
Šobrīd Latvijā cilvēkiem ir palša izvēle no vairākiem pārtikas preču veikalu tīkliem, tādiem kā CITRO, Elvi, Maxima, Mego, Prisma, Rimi, Sky, Top!, un nesen no Vācijas ienākušais – Lidl. Pārsvarā pircēji izvēlās sev tuvāko un izdevīgāko veikalu, bet ir cilvēki kuri skrien pēc reklāmā redzētā vai dzirdētā, tādēļ mūsdienās pareiza mārketinga komunikācija ir neatņemama sastāvdaļa veiksmīgai veikala darbībai.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация