Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:421130
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Uzņēmuma apraksts    4
  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    5
  Iekšējā audita struktūrvienības apraksts    6
  Amata apraksts    7
  Iekšēja audita nolikums    9
  Sistēmas mērķi un vadības bažas    15
  Auditējamo sistēmu riska novērtējums    17
  Nepieciešamo resursu aprēķins    21
  Faktiskie resursi    21
  Iekšējā audita darba uzdevuma plāns    23
  Audita procesa plānojums    24
  Darba programmas izstrāde    25
  Audita noslēguma ziņojuma projekts    29
Фрагмент работы

Uzņēmuma apraksts
SIA "Skaitlītis" dibināts 2003.gada novembrī, tajā strādā 85 darbinieki un tas nodarbojas ar profesionālu grāmatvedības, finanšu un juridisko pakalpojumu nodrošināšanu kā fiziskām, tā arī juridiskām personām.
Uzņēmuma misija ir sniegt profesionālu un maksimāli ātru juridisko un grāmatvedības palīdzību gan ikdienas, gan ārkārtas situācijās, tādēļ par savu darbības mērķi tas ir izvirzījis savu profesionālo izaugsmi un kvalitatīvu pakalpojuma sniegšanu klientam.
SIA „Skaitlītis” grāmatvedības pakalpojumus jau ir izvēlējušies vairāk nekā 150 uzņēmumu vadītāji, turklāt ar katru gadu klientu skaits pieaug.
SIA „Skaitlītis” grāmatvežu pieredze aptver praktiski visas tautsaimniecības nozares, sākot no maziem pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem, līdz mazumtirdzniecības, sabiedriskās ēdināšanas, kokmateriālu ražošanas, beidzot ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanas, celtniecības un finanšu uzņēmumiem.
Uzņēmums pastāvīgi rūpējas par savu speciālistu profesionālo izaugsmi, regulāri apmeklējot seminārus un kursus par jaunākajām izmaiņām likumdošanā. Grāmatvežu zināšanu līmeņa paaugstināšanai tiek rīkotas iekšējās apmācības, pieaicinot sadarbības partnerus - zvērinātus revidentus.
SIA „Skaitlītis” uzņemas pilnu atbildību par uzņēmuma grāmatvedības uzskaites pareizību, precizitāti, uzskatāmību un savlaicīgu darbu izpildi, kā arī visu ar uzņēmuma grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu.
Tā kā Uzņēmuma prasības pret sevi ir augstas un tā rīcība ir civiltiesiski apdrošināta, tas uzņemamas pilnu atbildību par klienta grāmatvedības uzskaiti un iespējamajām VID sankcijām.
SIA „Skaitlītis” Iekšējā audita nodaļa ir tieši pakļauta Uzņēmuma padomei. Tā ir neatkarīga un objektīva struktūrvienība , kura veic iekšējā audita darbības ar mērķi pilnveidot uzņēmuma darbību, sistemātiski pārbaudot un novērtējot iekšējās kontroles sistēmas kvalitāti un efektivitāti, kā arī sniedzot ieteikumus šīs sistēmas pilnveidošanai.
Iekšējā audita nodaļu vada Iekšējā audita vadītājs, kura pakļautībā ir divi auditori. Katrs no iekšējiem auditoriem ir papildus specializējušies finanšu vai informāciju sistēmu jomās.
Iekšējā audita nodaļas vadītājs veic nodaļas koordinēšanas, plānošanas un kontroles pasākumus, kā arī sniedz ziņojumus un ir tieši pakļauts Uzņēmuma padomei, savukārt iekšējie auditori ir tieši pakļauti un pilda Iekšējā audita nodaļas vadītāja uzdevumus.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация