Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:717612
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS   
1.  VADĪŠANAS PROCESS UZŅĒMUMĀ   
2.  VADĪBAS STILI UZŅĒMUMĀ   
3.  VADĪBAS STILA NEEFEKTĪVA IZVĒLE   
  SECINĀJUMI   
Фрагмент работы

Mūsdienu ekonomiskajos apstākļos uzņēmuma veiksmīga darbība, neatkarīgi no uzņēmējdarbības veida, ir iespējama tikai tad, ja norit prasmīga tā darba organizēšana un vadīšana. Tāpēc uzņēmumā svarīga loma ir tā vadītājam un vadīšanas sistēmai, jo no vadītāja prasmes plānot, organizēt, motivēt, kontrolēt un vadīt ir atkarīga gan saimnieciskā, gan finansiālā uzņēmuma darbība, personāla stabilitāte un perspektīvā uzņēmuma attīstība.
Uzņēmumā jāveidojas saiknei starp darbu un darba rezultātu, kur darbs ir tas process, ko vadītājs dara uzņēmuma mērķu realizēšanā, savukārt, rezultāts ir tas, ko vadītājs reāli sasniedz. Lai uzņēmējdarbībā realizētos šī saite, vadītājam jābūt plānotājam, organizatoram, koordinatoram un konsultantam. Uzņēmuma vadītājam savā darbā jāapvieno menedžmenta elementus ar iegūtās specialitātes un konkrētās profesijas elementiem, jo bieži praktiskajā darbā ir jāveic ne tikai vadības funkcijas.
Svarīgākais uzņēmuma vadīšanā ir tas, ka vadītāja teorētiskās zināšanas noteikti ir jāpielieto praksē. Lai vadītu uzņēmumu, neatkarīgi no tā uzņēmējdarbības formas, veida un saimnieciskās darbības apjomiem, vadītājam jāpielieto noteikts vadības stils. Tieši vadības stils ir tas faktors, kas norāda, vai vadītājs izprot ekonomisko procesu norisi valstī, vai zina un izprot normatīvos aktus, vai ir kompetents ikvienā uzņēmuma darbības jomā.
Pozitīvu rezultātu sasniegšanai uzņēmuma vadītājam ir jāapvieno profesionālās iemaņas ar radošām spējām, ar spēju pozitīvi ietekmēt darbiniekus un prasmi ģenerēt idejas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация